A Gonosz fortélyok egyedi atmoszférája

Kategória: Webáruház Comments: No comments

Cassandra Clare a Gonosz fortélyok szerzője

A Cassandra Clare könyvek fantasztikus atmoszférája egyedinek számít, éppen ezért arat ekkora sikert minden kötet. A Gonosz fortélyok cselekménye a bosszúra építkezik, ám továbblapozva egy szerelmi szál is ki fog bontakozni. Természetesen a főhősnő is választás elé fog kerülni.

A tét hatalmas lesz és gyorsan döntenie kell, hogy a szívére vagy az eszére fog hallgatni. A fantasy történet különlegességét az adja, hogy nem a sötét középkorban játszódik, hanem napjainkban Los Angelesben.

Az Angyalok városa kiváló táptalajként szolgál az atmoszférateremtésnek. Szenvedély, bosszú és szerelem. Ez a három dolog jellemzi a legjobban a Gonosz fortélyok cselekményét.

Mindezek mellett, a szereplők is gondosan ki vannak dolgozva. A főhősök mellett, számos olyan mellékszereplővel is megismerkedhet az olvasó, akiket biztosan gyorsan meg fog kedvelni vagy éppen a gonoszságuk miatt, utálni. A Gonosz fortélyok démonvadászata már eleve izgalmasan hangzik. Ebben az esetben viszont egy igazán lebilincselő sztori, ami nem várt fordulatokat tartalmaz.

Print Friendly, PDF & Email