A Diadora munkavédelmi cipő rendkívül ellenálló

Kategória: Webáruház Comments: No comments

Ha szeretné elkerülni a kellemetlen baleseteket a munkahelyén, akkor viseljen minőségi ruházatot! A Diadora munkavédelmi cipő csúszásgátló talpa csak egy a számos tulajdonság közül, amivel sikerült ellátni ezt a kiváló lábbelit. Hogyha órák hosszat kell viselnie nap mint nap a cipőt, akkor elengedhetetlen a kényelmes kialakítás.

A lábaink meg kell tartsák az egész testtömegünket egész nap, ami nem kis feladat és egy kényelmetlen bakancsban ez kínzó fájdalommal járhat a nap végére.

A Diadora munkavédelmi cipő esetében ilyen nem is jöhet szóba. Az ergonomikus belső kialakításának köszönhetően, kényelmesen simul a lábfejhez és megfelelő tartást biztosít egész napra. Továbbá, bizonyos modellek el vannak látva egy fém talplemezzel, amelyeket nem fog átszúrni sem üveg, sem más hegyes fémhulladék.

A Diadora munkavédelmi cipő speciális zárt rendszerének köszönhetően nem ázik be, azonban a szellőzést biztosítja a légzés-aktív Nylon Mesh szellőző bélés, ami több órányi viselés után is friss érzetet teremt.

Print Friendly, PDF & Email