A kártya nyomtatás könnyű feladat

Kategória: Webáruház Comments: No comments

Rengeteg formában el lehet készíteni ezeket az egyszerű eszközöket és egy csomó mindenre fel lehet használni. Készítsen egyszerűen névjegykártyákat, mert a kártya nyomtatás most már saját kezűleg is elvégezhető a weboldalunkon található profi készülékek segítségével!

Nemcsak szövegek nyomtatására alkalmasak, hanem akár logókat, emblémákat is tervezhet a névjegykártyára. Sok intézmény és munkabeosztás megköveteli, hogy az alkalmazottaknak jól látható helyen kell viselniük az azonosító kártyájukat.

A kártya nyomtatás ezt is lehetővé teszi, akár nagymennyiségben is elkészítheti mindenkinek a saját azonosító kártyáját, amit fényképpel lehet ellátni. A kínálatunkban igazi nagyágyúk is szerepelnek, amelyek a biztonsági és beléptető rendszerek esetében kiváltképp fontosak.

A beléptető kártya nyomtatás most már bárkinek lehetséges, aki úgy dönt, hogy szüksége van egy ilyen készülékre. Olyan kétoldalú mágneskártyákat készíthetünk ezzel, amelyek garantálják, hogy csak a kártya birtokosa juthat be az adott helyekre.

Print Friendly, PDF & Email