LED panel lámpa megnyugtató fénnyel

Kategória: Webáruház Comments: No comments

Az INESA egyik legújabb fejlesztése a GU10 LED izzó, amely a felhasználók igényéhez lett tervezve. Ezek a spot izzók a hagyományos 230 Volt feszültségű otthoni rendszerekhez igazodnak, mégis sok mindenben túlszárnyalják elődeiket. Ezek az izzók ugyanis nem melegednek, koncentrált, irányított fényt állítanak elő, és mindezek mellett még a fogyasztásuk is csupán a hagyományos típusoknak a töredéke.

Emellett ezen spot izzók élettartama is jóval túl mutat a hagyományos égőkön, ezek ugyanis 15.000 kapcsolásra vannak hitelesítve, amely napi átlagos 3 órás világítással számolva akár 15 évet is jelenthet. Ezt a minőséget mi 3 éves garanciával szavatoljuk, a számla felmutatása pedig azonnali termékcserét von maga után. LED izzóink irányfényének szögét két változatban találhatja meg nálunk. Az egyik 38°, a másik pedig 100°, szélesebb szögű, így többféle célra is megfelelnek, legyen szó egy munkafelület vagy akár egy helyiség megvilágításáról.

Az irányfény szögének két variánsa mellet, ezek a spot izzók meleg fehér, illetve hideg fehér változatban is kaphatók. Mivel koncentrált fényt állítanak elő, és egy nagyobb helyiség megvilágításához sorba épített GU10 LED szükséges, ezért irodákban a megfelelő fényerősség eléréséhez inkább LED paneljeinket javasoljuk. A LED panel lámpa előnye, hogy nagy felületen, viszonylag kis fénysűrűséggel elegendő fényáramot lehet vele előállítani ahhoz, hogy közösségi helyiségek világítási feladatainak eleget tegyen.

Emellett egy ilyen LED panel lámpa hosszú élettartammal bír, amelyet nem befolyásol a fel- és lekapcsolások száma, egyszerű a beszerelése, nem igényel karbantartást és nagyon kicsi az energiaigénye is. Paneljeink három változatban kaphatók; 600×600 mm-es, 300x1200mm-es, illetve kör alakú változatban. Az első két verzió úgy lett tervezve, hogy azok a korábbi rendszerek kiváltására is teljesen alkalmasak. Annak ellenére, hogy egy ilyen típusú LED panel lámpa elsősorban irodák megvilágítására lett tervezve, háztartási alkalmazásra is kiválóan alkalmas. A LED panel 60×60 cm-es méretben felszerelve, homogén, megnyugtató fénnyel tudja megvilágítani az otthoni helyiségeket is.

Print Friendly, PDF & Email