Nagyon könnyen meg lehet fázni motoron, pár eszköz azonban segíthet a megelőzésben!

Kategória: Webáruház Comments: No comments

Hideg időben az autóban elég csak bekapcsolni a fűtést és már melegedhetünk is kényelmesen, amíg el nem érjük a célunkat. Azonban motoron más a helyzet, mivel itt a felszerelésen kívül semmi nem véd a hideg ellen, amit sokkal jobban érzünk, a szembeszélnek köszönhetően. A térdmelegítő hasznos ruházati kiegészítő, mert véd a hideg ellen. Minél nagyobb a sebesség, annál jobban fogunk fázni, hogyha nem vagyunk megfelelően felkészülve az időjárási körülményekre. Ráadásul a térd ízületei nagyon érzékenyek és ha állandóan ki vannak téve az alacsony hőmérsékletnek, akkor a későbbiekben reumával számolhatunk.

A térdmelegítő segít elkerülni az ilyen problémák kialakulását. A sűrű szövésű anyagának köszönhetően, nem engedi át a szelet, ezért nem fog benne fázni a lábunk. A motorozás élvezete csak akkor lehet teljes, hogyha a kényelem is adott hozzá. Meg kell választanunk minden esetben a megfelelő felszerelést, amivel útnak indulunk az évszakhoz megfelelően, hogy minden körülmény között maximális odafigyeléssel vezethessük a járműt.

A térdmelegítő nagyon egyszerű és hétköznapi kiegészítő, amit el lehet hanyagolni, de a hiányát rögtön észre fogjuk venni, amikor elgémberedve és lefagyott térdekkel szállunk le a motorról. Rugalmas anyagból készül, ami megfelelően simul a lábunkhoz, ezért a kényelmes viselete biztosítva van. Nem szabad megfeledkezni a többi tartozékról sem! Amikor beköszönt a hűvös idő, a motorkerékpárt még nem kell egyből a garázs fogságra ítélni tavaszig, hiszen még jó néhány héten át élvezhető lesz a használata, hogyha kellőképpen fel vagyunk öltözve.

A térdmelegítő is ezt a célt szolgálja. Legalább olyan fontos, mint a kesztyű használata, aminek a hiánya még balesethez is vezethet, hogyha kihűlt kézzel próbáljuk meg irányítani a motort. Keresse fel webáruházunkat és a térdmelegítő mellett, még számos hasznos ruházati kiegészítőhöz juthat hozzá alacsony áron! Így már biztos lehet benne, hogy a motorozás élménye teljes lesz, még zord időjárási körülmények között is. Térdvédőt is viselve, némileg csillapítja az ütést.

Print Friendly, PDF & Email