A Nike magasszárú focicipő számos előnye

Kategória: Webáruház Comments: No comments

Nagyon sokáig a magas szárral rendelkező cipők a kosárban és az amerikai fociban voltak divatosak. Egy idő után aztán a focicipők gyártói is rájöttek, hogy ez a kialakítás bizony a focistákat is számos módon asszisztálhatja. Pár éves tesztelést, tanulmányozást követően megjelent a Nike magasszárú focicipő, amelyik Hypervenom Phantom nevet viselt.

Ennek egyik sajátossága, hogy kialakítása révén a rúgási területen lévő textúra maximálisan segíti optimalizálni az elrúgási sebességet. Ez egy támadónak vagy középpályásnak nagyon sokat segíthet a befejezésekkor. A Nike magasszárú focicipő másik fő jellegzetessége a sokak által már biztosan ismert ACC technológia.

A lábbeli az ACC, azaz All Conditions Control technológiának köszönhetően éppen annyira hatékony marad nedves pályán, mint a szárazon. Emiatt a labdakezelés mind a két esetben hibamentes lesz. A Nike magasszárú focicipő további jó tulajdonságai közé tartozik, hogy a lábbeli nyelv nélküli dizájnnal bír, így nem kell tartani a gyakran meccs közben is zavaró tényezőktől. Emellett a Nike magasszárú focicipő belső sarokrögzítője átfogja a lábfejet, így emiatt plusz stabilitást ad.

Print Friendly, PDF & Email