Praktikus csavarodás-mentes locsolótömlő

Kategória: Webáruház Comments: No comments

Kerti tőmlő

A legtöbb esetben csak akkor vesszük észre ennek az eszköznek a jelentőségét, amikor kilyukad vagy tönkremegy. Jelentősen megkönnyíti a kerti munkákat, hiszen a gyep szép zöld lesz a használatával és a locsolótömlő az autó lemosására is kiválóan alkalmas.

Többféle méretben rendelhető és az anyagát tekintve nagyon strapabíró. Mivel télen-nyáron kint van, ezért ki kell állnia az időjárás megpróbáltatásait. Egy locsolótömlő akkor használható a legkönnyebben, hogyha az anyaga könnyű és hajlékony, ugyanakkor legyen strapabíró is.

Az erős UV sugarak könnyen kárt tehetnek a műanyagokban, hogyha sokat érik a felületüket. Az itt található locsolótömlő ellenáll ennek a károsodásnak és az algásodás sem fordulhat elő az anyagának köszönhetően.

Hogyha önmagában még nem lenne elég egy többméteres locsolótömlő, akkor válogathatunk a kínálatban szereplő többi kiegészítő közül is. Sokkal könnyebb dolgunk lesz, hogyha beszerzünk egy locsolófejet is. A csavarodás-mentes kialakítás még egy nagy plusz pontnak számít a csövek esetében.

Print Friendly, PDF & Email