A Greffe de cheveux árai versenyképesek

Kategória: Szolgáltatás Comments: No comments

Dúsabb haj, több önbizalom

Egyre több külföldi vállalkozás választja a székhelyének Magyarországot. Megannyi indok szól kicsiny hazánk mellett, így ezen nincs is mit csodálkozni. Sőt, még olyan is előfordul, hogy még az ügyfeleket is ide utaztatják.

Erre nagyon jó példa a Greffe de cheveux, akik többnyire francia és brit ügyfelekkel rendelkeznek, viszont a szolgáltatás részeként Magyarországra utaztatják őket, hogy itt végezzék el a haj-transzplantációt. A cég nem is titkolja, hogy mi ennek az oka.

Egyrészt a magyar orvosok messze földön híresek, így a Greffe de cheveux nagyon szívesen dolgozik velük, másrészt pedig hazánkban sokkal olcsóbb egy ilyen szolgáltatás, mint Franciaországban vagy Nagy-Britanniában.

Jó hír azonban, hogy a Greffe de cheveux az árait a lehetőségekhez képest igen alacsonyan tartja, így az itthoni keresetek mellett is megfizethető. Mindezek mellett, 10 éves garanciát kínál, így biztos, hogy minőségi szolgáltatásban fogják részesíteni a kifizetett összegért. Amennyiben meggyűlne a baja a kihullott hajszálakkal, keresse őket!