Jagermeister

A Jagermeister rendkívül egészséges

Ezt a finom likőrt 1934-ben alkották meg az emésztési problémák enyhítésére. A Jagermeister a kifinomult íze miatt, rövid időn belül élvezeti cikké vált. Érdemes tudni, hogy 56 különböző gyógynövény felhasználásával készül. Az alkoholtartalma 35 %, ami nem nevezhető túlságosan magasnak. Fogyasztása hidegen ajánlott, de koktélokba is előszeretettel keverik.

A növényi alapanyagokat ökológiailag tiszta területen gyűjtik össze, aztán pedig szárítják és aprítják. A gyártó által ismert arányban egyesítik, majd töltik fel alkohollal. A Jagermeister tölgyfahordóban érlelődik. Miután elnyerte az eredeti színét és egyedi aromáját leszűrik és hozzáadják a cukrot, meg a karamellt.

Ha ez megvan, akkor az infúziót további 6 hónapig folytatják. A kész terméket szinte átlátszatlan üvegből kivitelezett palackba öntik, ami nem engedi át a fényt. Tudni kell, hogy a nedű erős lehűtés után sűrűbbé válik és enyhe édességet érezhet rajta, amikor fogyasztja. A Jagermeister remek döntés egy kiadós ebéd vagy vacsora előtt.

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás