kukta

A kukta remek társ a konyhában

A gyorsfőző az előző generációk konyhájában elmaradhatatlan eszköz volt, aztán némiképp veszített népszerűségéből. A háziasszonyok azonban újra kezdik felfedezni a kukta előnyeit, így ismét egyre többen döntenek a beszerzése mellett. De miben is rejlik valójában ezeknek a termékeknek a varázsa? A hagyományos edényekkel és lábasokkal szemben, a főzés itt egy zárt rendszerben, magas nyomáson történik.

Ennek köszönhetően az ételek sokkal hamarabb elkészülnek, amivel nem csupán időt, de rengeteg energiát is megspórolhatunk. Különösen akkor van nagy jelentősége a használatának, amikor olyan alapanyagokkal dolgozunk, amelyek extrém hosszú főzési időt igényelnek.

A kukta használata során azonban körültekintően kell eljárni. A biztonsági szelep tisztítására nagy figyelmet kell fordítani, méghozzá minden főzés megkezdése előtt. Ugyancsak kardinális kérdés a kukta megfelelő töltöttsége. Nem szabad a használati utasításban szereplő adagnál több ételt tenni a gyorsfőzőbe és a víz mennyiségére is ügyelni kell.

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás