A lányoknál kedvelt játék a fürdethető baba

Kategória: Webáruház

Nagy kedvenc a fürdethető baba

Amikor valakinek a lánya abba a korba kerül, hogy szívesen gondoskodna ő is egy babáról, mint ahogy azt megtapasztalta, akkor érdemes alaposan szétnézni a csecsemő méretű modellek között. A víznek ellenálló változatok nagyon kedveltek, mert akár a pancsolás ideje alatt is magával viheti a kicsi a kádba.

A fürdethető baba választék bőséges, hiszen van tartozékok nélkül kapható modell vagy olyan, amihez fürdőköpeny is jár. A komplexebb fürdethető baba szettek megfelelő méretű kádat és fürdéssel kapcsolatos tartozékokat is tartalmaznak, így sok időt tölthetnek el a lányok a gondoskodás gyakorlásával. A fürdethető baba lehet fiú vagy lány, ennek függvényében az esetleges tartozékok is rózsaszín vagy világoskék árnyalatban érkeznek.

A hajas vagy haj nélküli fürdethető baba megközelítőleg 30 cm, de webáruházunkban kaphatók 38-45 cm hosszú típusok is. A 3-8 év közötti lányoknak ajánlott játék különböző szemszínnel rendelkeznek, de rendszerint szürke vagy kék szemmel készülnek.

Tekintse meg Ön is weboldalunkon a felhozatalt, egyeztessen gyermekével is, hogy pontosan melyik fürdethető baba tetszik neki igazán! Az aprólékos kidolgozású baba nagyon jól bírja a vizet, a rendszeres áztatás ellenére sem rongálódik. A fürdethető baba gyártói között megtalálja az olyan ismert neveket, mint a Berengeuer, a Llorens, a Simba Toys vagy az Unikatoy.

Honlapunkon öltöztethető, fésülhető, beszélő típusok is felsorakoznak, méghozzá remek áron. Akár többfélét is vásárolhat, hogy a szórakozáshoz valóban élethű típust biztosítson a kislányának. A termék paraméterei a névre kattintva előjönnek, ezután már könnyű dönteni valamelyik mellett. Top termékeink között találhatóak a fürdőköpenyes vagy ruhás fiú babák, különböző méretekben.

Tekintse meg a külön kapható ruhákat is, amelyekkel a pancsolás után lehet felöltözni az élethű csecsemőket. Vonzó áron biztosítunk babakocsikat és bölcsőket is, amelyekkel még változatosabbá lehet tenni a mókázást. Engedje, hogy a megtapasztalt törődést a gyermeke is átadhassa a játékának!

Címkék: