A Laterum Hotel Pécsen mindenkit lenyűgöz

Kategória: Pécs Comments: No comments

Nem vitás, hogy Pécs egy gyönyörű város, ahova a turisták szívesen látogatnak el. Itt nem csak a magyarországi vendégek fordulnak meg, hanem a külföldiek is. Ilyenkor mindenki egy profi szállodára vágyik. A legbiztosabb megoldás a Laterum Hotel Pécs városában, amelyben semmiképp sem lehet csalódni.

A Laterum Konferencia és Wellness Hotel épülete Dél-Magyarország tudományos és gazdasági központjában található. A négy csillaggal rendelkező hotel szálloda a hazai és nemzetközi konferenciáknak, összejöveteleknek és szimpóziumoknak nagyon sűrűn otthont adó helyen található.

Itt az ismertebb cégek nagyon gyakran bonyolítanak le tárgyalásokat, melyeket a hotel mindig magas szinten, kiváló szakértelemmel kísér végig. Pécs nyugati részén, az egyetemhez nagyon közel található hotel kiváló hely nemzetközi és hazai üzleti találkozókhoz, egyedi eseményekhez és ünnepségekhez egyaránt. A Laterum Hotel Pécs városában már évek óta a legnevesebb szállodának minősül, ahova az üzletemberek szívesen térnek be.