A Lorus óra sokat kínál, keveset kér

Kategória: Webáruház Comments: No comments

Lorus óra

Ki mondta azt, hogy a minőségi és márkás ketyegőknek feltétlenül sokba kell kerülniük? A Seiko márkához tartozó Lorus óra gyártói biztosan nem, ezért is jöhetett létre egy olyan termék, ami stílusos, megfizethető és a japán technológiai fejlesztések minőségével bír. A gyártó az egyes modellek tervezése során folyamatosan szem előtt tartotta, hogy a termékek ne csak stílusosak legyenek, de okosak is.

A mai technológia rohamos fejlődésével ez pedig nem egy egyszerű feladat, hiszen nap mint nap jönnek létre olyan új fejlesztések, amelyek elavulttá teszik a tegnap még csúcstechnológiának számítót. A Lorus óra így igazán magasra tette a lécet és ezzel a hozzáállásával a technológia szerelmeseinek a megfizethető árú kedvencévé vált.

A készítők arra is odafigyeltek, hogy a megjelenés ízléses legyen, így a Lorus óra tökéletes kiegészítője lehet bármilyen öltözéknek. A státusszimbólumként is ismeret termékcsoport nem hiába olyan népszerű és eddig több mint 120 millió ember gondolta úgy, hogy ez lesz a tökéletes választás.

Címkék: