A Velencei Karnevál képekben

Kategória: Hírek Comments: No comments

Velencei Karneválon

A karneválok mindig színes, vidám események, általában különleges, tradicionális ruházatba öltözött emberek lepik el az adott település utcáit. Velence városában is minden évben megrendezésre kerül egy ilyen pompás esemény, amiről számtalan fotó készül. Ha még soha nem volt a Velencei Karneválon, akkor érdemes ezeket a képeket megnézni.

A velencei-karneval.hu weboldalon megtalálhatóak ezek a fényképek és ha végignézi, akkor minden bizonnyal sajnálni fogja, hogy eddig még nem vett részt rajta. De semmi sincs veszve, ugyanis az említett weboldalon lefoglalhatja a helyét. Korszerű és kényelmes autóbuszokkal történő non-stop utazásra fizethet be, ami egyáltalán nem fárasztó, hiszen technikai pihenőkkel jutnak el Punta Sabbioni-ba, ahonnan majd behajóznak Velencébe.

Érdemes elutazni, mert ezen a rangos eseményen életre szóló élményekkel gazdagodhat. A fényképeken is látszik, hogy mennyire különleges ez az esemény, varázslatos az atmoszféra, hiszen maszkos, vidám, bulizó járókelőkkel telnek meg az utcák.

Remek alkalom ez arra, hogy egy eddig teljesen ismeretlen és izgalmas formájában láthassa a várost. Ilyenkor a város elüldözi a téli sötétséget és egy új életre ébred. Ősi hagyományokra épül ez a karnevál, ami már világszerte ismert esemény. A város apraja-nagyja csónakokra, tutajokra vagy bárkára száll és egész nap, éjszaka is ott tartózkodik.

Ezt Önnek is látnia kell, nemcsak képekben, hanem élőben! Az utazási iroda munkatársai különféle programokat is szerveznek az utasaiknak, de ezekről is bővebben olvashat a honlapon. Ha pontosan tudni szeretné, hogy Budapesten kívül mely városokban lehet még felszállni az autóbuszra, akkor látogassa meg a weboldalt, ahol pontos listát talál erről is! Az utazás ára is rendkívül korrekt módon lett megszabva, tehát emiatt sem kell aggódnia.

Némi zsebpénzre biztosan szüksége lesz, hogyha szuveníreket szeretne vásárolni a szeretteinek, barátainak. Ha befizet erre az utazásra, ezt a döntését soha nem fogja megbánni! Vegyen részt a mulatságban és töltődjön fel a hihetetlen hangulat révén!