Autóüveg javítás a tél beállta előtt

Kategória: Szolgáltatás Comments: No comments

Szélvédő javítás olcsón

Nem kell egyből a cserére gondolni, amikor megsérül a szélvédő. Inkább érdemes menteni, ami még menthető, ugyanis az autóüveg javítás sok esetben remek megoldást jelenthet. Nem kerül olyan sokba, mintha egy új szélvédőt kéne vennünk, ráadásul azonnal kivitelezhető, nem úgy, mint egy üvegcsere, amit sok esetben megnehezít az, ha egy régi, ritka modellről van szó.

Az autóüveg javítás nagyon gazdaságos és egyben hatékony szolgáltatás, ám nem minden esetben lehetséges. Az esetek nagy részében olyan apró sérülésekkel kell számolnunk, amiket még helyre lehet hozni, hogy ezek a későbbiekben ne tegyék teljesen használhatatlanná a szélvédőt. Éppen ezért nem szabad elhanyagolni ezeket a kisebb kőfelverődésekből keletkezett repedéseket. Idővel egy néhány milliméteres repedésből kiindulva kettéhasadhat az egész üveg, amikor már nem lesz lehetséges az autóüveg javítás.

Ahogy beáll a hideg idő, fennáll a veszélye annak, hogy elreped az üveg, amennyiben azon valamilyen sérülés található. Ezért ne halogassuk az autóüveg javítást, mert sok kellemetlenséget és nem kevés pénzt spórolhatunk meg ezzel. A megfelelő karbantartási eljárásokkal költséghatékonyan hozhatjuk ki autónkból a legtöbbet. Az autó lámpabúra polírozás is egy ilyen eljárás. Sokan nem tudják, hogy miért kezd elhalványulni idővel a fényszóró és miért veszít a fényerejéből. Egyből az izzót kezdik el gyanúsítani a fennálló hiba miatt, és máris cserélik azt.

De a fényerő még így sem javult semmit. Ez azért van. mert itt csak egy új lámpatestcsere segíthet, ami egyes modelleknél hatalmas összeget jelenthet, vagy itt van még az autó lámpabúra polírozás lehetősége, ami sokkal olcsóbbnak számít. Az így elhomályosodott fényszórók fényereje ismét megnövelhető. A lámpabúra belsejében fellépő hő egy bizonyos idő elteltével kiváltja ezt a homályosodási folyamatot, amiben a kívülről érkező UV-fénysugarak is szerepet játszanak. Az autó lámpabúra polírozás nagymértékben feljavítja a fényszóró minőségét, ami jobb eredményeket fog elérni egy műszaki vizsga alkalmával, ráadásul nem kell mélyen a pénztárcánkba nyúlnunk ennek érdekében.