amerikai csokis keksz

Az amerikai csokis keksz páratlan ízvilága

A háziasszonyok, családanyák nagyon sokféle süteményt készítenek a szeretteiknek, és olykor kipróbálnak számukra új recepteket is. Például az amerikai csokis keksz, bár elsőre egyszerűnek tűnik, nem éppen az. Ugyanis elég nehéz elérni egy süteményen belül azt a kétféle textúrát, ami verhetetlen páros ennél a finomságnál.

Rendkívül ügyesen kell dolgoznunk ahhoz, hogy az általunk előállított amerikai csokis keksz külseje ropogós, omlós, a belseje pedig puha és kissé ragacsos legyen. Valószínűleg, elsőre nem sikerül majd elérni ezt az állagot és ízvilágot, de nem szabad feladni. A sütemény szuper hozzávalója a barnított vaj, ez a tökéletes cookie egyik titka.

Rengeteg plusz ízt visz ebbe a desszertbe, ettől igazán különleges íze és illata lesz. Nem nagy ördöngösség elkészíteni sem, hiszen a művelethez először megolvasztjuk a vajat, majd vissza kell hűteni. Semmiképpen nem érdemes kihagyni ezt a lépést, ha igazán ízletes süteményt szeretnénk a család asztalára tenni.

A receptek.at weboldalon megtalálható az amerikai csokis keksz receptjének részletes leírása, amiben minden szükséges tudnivalót megtalálunk. Ennek megfelelően érdemes elkészítenünk a barnított vajat, a tészta kikeverését, a sütését és a kész sütemény tárolásának trükkjét szintén megismerhetjük.

A karácsonyi ünnepek előtt pár nappal célszerű elkészíteni, mert az amerikai csokis keksz megfelelő tárolással eláll, és ezen a szép ünnepen is megállja a helyét az asztalon. Kínáljon az idén különlegességet a családjának és a barátainak az ünnepeken!

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás