Az RCA aljzat beépíthető változata népszerű

Kategória: Webáruház Comments: No comments

HDMI kábel ár

A HDMI kábelek azért annyira felkapottak mostanság, mert magukba foglalnak mindent, amire egy felhasználónak szüksége lehet. Mindezt úgy biztosítják, hogy a HDMI kábel ár reális, tehát a jó minőségű és sokoldalú eszközök megvételekor nem kell egy kisebb vagyont költsön az ember.

Az egyik nagy előny az, hogy egy darab képes továbbítani képet és hangot is egyszerre, ezért nincs már szükség egy másik vezeték megvételére és annak a bekötésére is. Ez pedig esztétikai okokból is jó, hiszen nagyon csúnyán tud mutatni a TV, laptop vagy számítógép mellett több kábel.

Akárcsak más modern adatátviteli eszközök, a HMDI is egy csavart érpáras kábeltípus. A modern gyártási megoldás ellenére nem magas a HDMI kábel ár. Azért választják ezt az előállítási módszert a gyártók, mert a csavart érpár egyértelműen bizonyított a zaj és interferencia csökkentésében.

Amellett, hogy a HDMI kábel ár alacsony, más pozitívumokról sem szabad megfeledkezni. Ott van, az hogy a csatlakozónak kompakt a mérete. Sőt, mivel csak egy darab vezetékről van szó, ezért a bekötés is jóval egyszerűbb. Nyilván a minőségi kábel is kellő segítséget nyújthat a különböző színeivel, de még így is könnyű hibát véteni, elvégre a csatlakozóik megegyeznek.

Az egyik legelterjedtebb fajta az A típusú, ami képes audió-videó jelek átvitelére és elég sávszélességgel rendelkezik, hogy SDTV, EDTV, HDTV, UHD és 4K módot is tudjon szállítani. Ha már a korszerű audio-video kütyükről van szó, a profi RCA aljzat beépíthető típusa is említést érdemel.

Ez egy olyan gyengeáramú elektromos csatlakozó modell, amivel a leggyakrabban lehet találkozni a különféle hang- és videó tartalmak jelátvitelekor. A RCA aljzat beépíthető fajtája nagy kedvenc, mert ezt többféle jelátvitelre is lehet alkalmazni. Ott van a tápfeszültség, a videó jel, a hang, az órajel, az RF és sok minden más.

Régen ezt csak analóg hangjelek átvitelére használták, de mára már rendkívül sokoldalú lett. Mostanság az otthonokban is népszerű, hiszen a tévéknél, hifiknél és még PC-knél is elengedhetetlen. Az RCA aljzat beépíthető fajtájának talán egyetlen negatívuma, hogy csatlakozáskor a melegpont előbb érintkezik, mint az árnyékolás, ezért néha hangosan szól az összekötéskor a hangszóró.

Címkék: