Biztonságban tudhatja kutyáját a kutyakerítéssel

Kategória: Vásárlás Comments: No comments

kutyakerítés

Hatalmas megkönnyebbülés lehet a gazdiknak, ha a mindig elszökő állat többé már nem teszi ezt. A kutyakerítés beépítésével kezelhető ez a probléma, ami a webáruházunkból nagyon könnyen beszerezhető. Több szempontot kell figyelembe venni a megfelelő szerkezet kiválasztásához.

Meg kell vizsgálni, hogy a terület, ahová a kerítést felszereljük, fémtől mentes-e, hiszen nem minden készülék működik rendeltetésszerűen ilyen környezetben. Másik szempont a választásnál, hogy a kutyus milyen adottságokkal rendelkezik. A legtöbb kutyakerítésen külön beállítható hang, illetve elektromos impulzus zóna, tehát, hogy milyen távolságból adja le a jelzéseket a nyakörvnek.

Ez lehet azonos távolság, de lehet két különböző is, a zóna szélesítése a hullámok erősítésével, keskenyebbé tételének gyengítésével érhető el. De megeshet, hogy még így sem reagál a kutyakerítésre, ahogy az súlya és szőrzete szerint elvárható lenne. Ennek oka az lehet, hogy a fájdalomküszöbe erősebb. Ilyenkor nem a szerkezet rendellenes működése a hatástalanság oka.

Címkék: