Combharisnya az esti programokhoz

Kategória: Webáruház Comments: No comments

Kihívó combharisnya

Amikor egy hölgy igazán elegánsan és szexisen akar felöltözni, akkor különös figyelmet fordít az olyan kiegészítőkre is, mint például a harisnya.

Egyszerre vonzó és kihívó a combharisnya, aminek a fekete színű változatát viseli a legtöbb hölgy, amikor hódítani szeretne. Nem lesz nehéz dolga, ha egy ilyen darabot visel a romantikus vacsorán. A gabriellaharisnya.hu webáruházban megvásárolható, 15 DEN combharisnya ideális választás az esti programokhoz.

Piros színben is kapható, ami még inkább erotikus jellegű. Azonban figyelni kell néhány apróságra, mint például arra, hogy első használat előtt tanácsos a harisnyát öblítős vízbe áztatni úgy, hogy a csipkés, szilikonos részt ebből kihagyjuk. Ez azért jó, mert így puhább lesz a harisnya anyaga, simább, selymesebb a felülete, valamint az élettartama is megnő.

De a csipke alatti szilikon tapadása nem fog csökkenni. Kedvező áron vásárolható meg rendkívül magas minőségű combharisnya a webshopból. Amennyiben kedveli ezeket a darabokat, akkor először ide látogasson el!

Címkék: