Digitális lázmérő gyerekeknek, felnőtteknek

Kategória: Vásárlás Comments: No comments

digitális lázmérő

Minden lakásban kell legyen legalább egy lázmérő, hiszen soha nem lehet tudni, hogy mikor lesz rá szükség. Azért jó választás a digitális lázmérő, mert ezzel gyorsan és pontosan mérhető meg a testhőmérséklet, a mérési eredmény pedig az LCD kijelzőn olvasható. Ahol kisgyermek van, ott még inkább szükséges a digitális lázmérő, ugyanis a kicsik láza gyakrabban felmegy.

A harmoniagyogyaszat.hu webshop kínálatában szereplő Vivamax digitális lázmérő gyermekeknek lett megtervezve és kivitelezve. Rugalmas, 60 fokban elfordítható fejjel rendelkezik, vízálló borítású, megbízható, pontos eredményeket hozó termék. A mérési idő körülbelül 60 másodperc, az utolsó mérési eredményt pedig tárolja a kis gépezet.

Egyszerű a használata, mert hangjelzéssel ellátott, valamint automatikusan kikapcsol. Igazán kedvező áron vásárolható meg ez a digitális lázmérő a webáruházból, érdemes még ma érdemes megrendelnie. Természetesen másfajta lázmérők is megtalálhatóak a gazdag választékban, így mindenki azt vásárolhatja meg, ami számára ideális.