Dubai nyaralás csodás tájakra

Kategória: Szolgáltatás Comments: No comments

dubai nyaralás

Szomorú, zord, esős és hideg tájainkon a téli időjárás, ami megvisel bennünket lelkileg és fizikailag egyaránt, ezért nosztalgiával gondolunk a napfényes, forró nyárra. Amennyiben úgy határozunk, akkor elrepülhetünk a nyárba, a Dubai nyaralás ugyanis leginkább októbertől áprilisig ajánlott, mert ott ilyenkor elviselhetőbb a hőség és a páratartalom.

Híres építészeti alkotásaival, mint például a Burj Khalifa, a Pálma-szigetek, a Burj Al Arab, kápráztatja el a látogatókat. Számos különleges látnivalója mellett, ez a metropolisz ugyanakkor 20 km hosszú stranddal is rendelkezik és a part mentén sorakozó luxusszállodák nyújtanak nyugodt pihenést és kikapcsolódást a vendégeknek.

Ezt az úti célt Budapesttel közvetlen napi repülőjáratok kötik össze. Professzionális módon szervezik meg Önnek a Dubai nyaralást a Morea Exkluzív utazási iroda munkatársai. Csak válassza ki a kínálatból azt a tengerparti luxushotelt, amelyikben megszállni kíván, aztán pedig kérje az iroda egyedi ajánlatát a morea-exkluziv.hu weboldalon!

Címkék: