Egy ékszerdoboz lányoknak ritkán okoz csalódást

Kategória: Webáruház Comments: No comments

Egy ékszerdoboz nem csak praktikus az értékes ékszerek tárolására, de igencsak dekoratív ajándék is lehet önmagában. Közeledik a házassági évforduló és nem tudja, milyen ajándékkal lepje meg kedvesét? A Therese webáruház tálcán kínálja a megoldást. Ékszertartó doboz kínálatban egyszerűen verhetetlen, így első körben itt érdemes körülnézni. Itt hordozható és fixen kihelyezhető praktikus dobozokat is találhatunk, így pontosan azt választhatjuk ki, amire a kedvesünknek a legnagyobb szüksége van.

 

A Clara ékszerdoboz az örök utazóknak kínál tökéletes megoldást ékszerei tárolására. Azoknak kínál megoldást, akik mindig szeretik kedvenc ékszereiket maguknál hordani, de eddig nem sikerült semmilyen praktikus megoldást találni azok hordozhatóságára. Ez a kis doboz bármelyik poggyászba tökéletesen beilleszthető, így különösen nagy helyet nem foglal. A kozmetikai szerek és az ékszerek is jól megférnek majd egymással ebben a kis dobozban. A fehér dobozban természetesen tükör is található, így útközben is elkészíthetik a hölgyek a sminkjüket. A felhasznált minőségi anyagokból kézzel készítik a dobozt, amelyet szintetikus bőrrel vonnak be. Az MDF alapanyagnak köszönhetően több éven keresztül is megoldást kínál az ékszerek és a smink termékek tárolására.

 

A klasszikus design és a természet kedvelőinek a Yasmine ékszerdoboz lesz a legjobb megoldás. Az otthoni ékszerek tárolására ezt a természetes anyagból készült dobozt ajánljuk. A hálószobába tökéletesen illeszkedik és még a fésülködő asztalon is elfér. A gyűrűk és az órák valamint a nyakláncok ideális tárolója lesz ez a romantikus tárolódoboz. Az 5 fiókkal rendelkező ékszerdoboz praktikus elrendezést tesz lehetővé. 31,5×19,5×26,5 centiméteres kialakításával nem tartozik a legkisebbek közé, így egészen bizonyos, hogy minden ékszerünket el tudjuk majd helyezni. A szintetikus bőrrel bevont dobozka összeszerelést nem igényel, azt használatra készen szállítja ki a webáruház. Tisztítása csupán egy nedves törlőruhát igényel, így a tisztántartásra sem kell különösebben odafigyelni. Mindenkinek ajánljuk a webáruházat, aki egy romantikus ajándékkal szeretné meglepni kedvesét a közelgő házassági évfordulón, vagy születésnapján.