Érezhető és látható a glutamin hatása

Kategória: Vásárlás Comments: No comments

glutamin hatása

Egyáltalán nem kedvez a fokozott fizikai megterhelés, a stressz és a drasztikus fogyókúra a glutamin termelésének, amit a szervezet csak akkor tud természetes úton előállítani, ha bizonyos feltételek teljesülnek. Figyelni kell ennek pótlására és szinten tartására, hiszen a megfelelő mennyiségű glutamin hatása nélkülözhetetlen a szervezetnek.

Ennek az esszenciális aminosavnak a pótlását a sportolók, testépítők gyakran különböző étrend kiegészítőkkel végzik el, ami nagyon jó megoldásnak tűnik, mert a napi adag beszedése után, szinte azonnal visszaáll a test természetes egyensúlya.

Rövid időn belül érezhetővé válik a glutamin hatása, a gyors fehérje-beépülésnek köszönhetően megnő az izom ereje. Ez a nyugalmi állapotban ugyanúgy észrevehető, mint erőkifejtés esetén. Amikor valaki szépen domborodó, deltás izomzattal rendelkezik, az azt jelzi, hogy a glutamin hatása már nemcsak érezhető, hanem látható is. Ezeknek a készítményeknek a megvételére pedig lehetőséget biztosít a scitecgyor.hu webáruház.

Címkék: