Festmény felvásárlás ingyenes kiszállással

Kategória: Szolgáltatás Comments: No comments

Festmény felvásárlás ingyenes kiszállással

Festmény felvásárlás ingyenes kiszállással

Nem vitás, hogy a műkincskereskedés rengeteg pénzt forgat meg! Ezért gyakran alakulnak ki olyan helyzetek, hogy egy festmény potom áron cserél gazdát, majd tíz év múlva ugyanaz, sok milliót érő műtárggyá alakul.

A festmény felvásárlás rizikós dolog, ma sok pénzt adnak érte, de soha nem lehet tudni, hogy évek múlva megtartja még az értékét. Mint befektetés is veszélyes, hiszen egy nagyon értékes festményt tartani a nappaliban csábító erőként hat a tolvajokra. Ezzel rengeteg bajlódás jár, biztosítás, különleges riasztóberendezés és még ki tudja mennyi más nyűg.

Az értékes festmények helye a múzeumokban van, ahol megfelelő körülményeket és biztonságot tudnak nyújtani. Nem beszélve arról, hogy ezzel lehetőség nyílik arra, hogy sok ezer ember gyönyörködjön a műalkotása. Ha Önnek is lenne eladó festménye, mert már megunta a vele járó plusz költségeket, hiszen állandó veszélyt jelent a család biztonságára, akkor jelentkezzen a mindenamiantik.hu honlapon! Kérésére a festmény felvásárlás az Ön lakásán is lebonyolódhat.