Gázolaj adalék a nagyobb teljesítményért

Kategória: Webáruház Comments: No comments

Az autótulajdonosoknak gyakran kell szembenézniük valamilyen motorproblémával, ami elkerülhető lett volna a megfelelő karbantartás mellett.

A gázolaj adalék használatával ritkábban fog sor kerülni szervizelésre. Gyakorta találkozni silány minőségű üzemanyaggal, amik rossz hatással vannak a motor működésére. A gázolaj adalék arra hivatott, hogy ezeknek a minőségét feljavítsa és kímélje ezzel a motort. Így az egyszerűen tisztántartható, nem kell a részecskeszűrő eldugulásától tartani.

Gazdaságos választást jelent ez a módszer, mert nincs rá minden alkalommal szükség, amikor tankolásra kerül a sor, hiszen a JLM gázolaj adalék egy különleges védőréteged képez a motor belső részében, ami jobb kenést biztosít és megakadályozza a szennyeződések lerakódását.

Nem mindenki hisz a hatékonyságukban, de elég néhány nap és egy régebbi autónál is észrevehető lesz a javulás. Nő a teljesítmény, ugyanakkor a fogyasztás csökkenni fog, a gázolaj adaléknak köszönhetően, ami bármikor megrendelhető a jlmshop.hu weboldalról.