Gyakori választás az azonnal terhelhető implantátum

Kategória: Szolgáltatás

azonnal terhelhető implantátumok

Nem könnyű feldolgozni a fogaink elvesztését, hiszen ez az egyetlen olyan része a testünknek, ami nem regenerálódik. A csontok összeforrnak, a haj egy ideig visszanő, a sebek begyógyulnak, de a fogainkra fokozottan ügyelnünk kell.

Sok esetben a korral együtt jár a fogvesztés, de sok más tényező is lehet, ami ehhez vezethet. Az azonnal terhelhető implantátumok gyors segítséget jelentenek, legyen szó egy vagy több fogról.

A fogászati híddal szemben, az azonnal terhelhető implantátumok nem a szomszédos, egészséges fogakhoz rögzülnek, tehát azokat nem kell csiszolni, alakítgatni stb. A páciens állkapcsában a fogcsatornába kerülnek behelyezésre a speciális titáncsavarok.

Ezek teszik lehetővé az azonnali terhelhetőséget, a hagyományos eljárással szemben. Természetesen nem úgy kell elképzelni, hogy egyik délután betérünk a munkából hazafelé menet a fogorvosi rendelőbe és 1 óra múlva már az azonnal terhelhető implantátumokkal megyünk haza. Viszont a beültetés néhány nap leforgása alatt kivitelezhető, sőt, a fájdalom miatt sem kell aggódni.