Győződjünk meg az UV gél lakk előnyeiről!

Kategória: Vásárlás

Minden kategóriában megállja a helyét az állítás, hogy a fejlődéssel haladni kell. Így van ez a körömápolás területén is. Az UV gél lakk lassan teljesen kirekeszti a körömlakkot a helyéről. Hogy miért? Számos előnye miatt.

Egyrészt a végeredmény nem marad csíkos, másrészt pedig rendkívül tartós és erős. Így nyilvánvalóan rengeteg időt tudunk általa megtakarítani. Igaz, egy-két órába telik az UV gél lakk felhelyezésének folyamata, azonban erre havonta csupán egyszer kell időt szakítani.

Ha a hagyományos körömlakknál maradunk, az heti háromszori igénybevételt is jelenthet. Ha ügyesen matekozunk, akkor észrevehetjük, hogy hetente annyi időt töltünk el körömápolással otthon, ráadásul olyan módszerrel, ami nem is strapabíró, amennyit havonta egyetlen alkalommal a szalonban és ezt még szorozzuk meg néggyel.

Miután meggyőződtünk az UV gél lakk hasznáról, játsszunk a színekkel és a mintákkal, kísérletezzük ki, hogy mi áll jól nekünk! Kövessük bátran a divatot és érezzük magunkat szépnek, ápoltnak!

Címkék:  ,