Hajbeültetés ár

Kategória: Szolgáltatás

Forrás: himgeurope.com

A hajbeültetés ára az egyik legmeghatározóbb, amikor különböző klinikák közül választunk. Mindenkinek fontos ugyanis, hogy a pénzéért a lehető legjobb szolgáltatást kapja. Hatványozottan igaz ez egy olyan szolgáltatás esetében, mely jelentősen megváltoztatja kinézetünket, nem véletlen tehát, hogy mindenki szeretné a legjobb ár-érték arányú klinikát megtalálni.

A hajbeültetés ára minden esetben egyéni, ugyanis mindenkinek eltérő mennyiségű graftot kell beültetni és mindenkinél más plusz költségek merülhetnek fel. A hajbeültetés árát elsősorban a beültetendő graftok szám határozza meg, minél nagyobb a hajhiányos terület, annál több graftra van szükség, és a beavatkozás annál költségesebb. Ezen felül a hajbeültetés komplikáltsága növelheti az összeget pl. ősz haj átültetése, forgó beültetése, hosszú haj közé történő beültetés, valamint a kiválasztott módszer is befolyásolja az árat (F.U.E., S.H.E.).
Klinikánk szakemberei tisztában vannak azzal, hogy a hajbeültetés nem olcsó beavatkozás. Az ár leginkább a speciális, tökéletes végeredményt lehetővé tevő hajbeültetési eszközök miatt magas, melyek rendkívül költségesek, ugyanakkor egyszer használatosak, tehát minden hajbeültetéshez új eszközt kell használnunk.

Mivel szeretnénk, hogy a lehető legtöbb ember számára elérhető legyen a hajtranszplantáció, időnként tartunk hajbeültetési akciókat, hogy megkönnyítsük a fizetést, a kiváló minőségből és az átültetésre javasolt graftok mennyiségéből viszont nem engedhetünk. Jelenlegi árainkról és akcióinkról a weboldalunkon valamit a Facebook oldalunkon tájékozódhat.

Minőségi hajbeültetés csak a HIMG hajbeültetési klinikától!

Forrás: himgeurope.com

Címkék: