Hendricks gin egyedi ízzel

Kategória: Egyéb Comments: No comments

Hendricks gin

Kezd egyre elterjedtebb fogalomnak számítani az intelligens italozás. De mit jelent ez pontosan? Talán valami újabb sznob őrület lenne, amit csak a felső tízezer engedhet meg magának?

Természetesen nem erről van szó. Példának okáért, a Hendricks gin is a prémiumkategóriát képviseli, mégis kedvező áron szerezhető be a premiumitalnagyker.hu webáruházból. Aki csak a mennyiségre megy, azt általában nem érdekli, az adott ital kora vagy az eljárás, amivel készült.

Aki a minőséget tartja szem előtt, annak nyilván már sokat mond az a tény, hogy a Hendricks gin hagyományos desztillációs eljárással készült. Tehát nem az olcsóbb kevert változatok közé tartozik.

Skóciából származik és egyre nagyobb népszerűségnek örvend világszerte. Ezt a különleges íz-felépítésének köszönheti, amit a gondosan összeválogatott alapanyagok hoznak a felszínre. A Hendricks gin íz-világát talán a harmonikus jelzővel lehet a leginkább jellemezni, ami a többlépéses készítési eljárásnak köszönhető. Ez Hendricks gin önmagában fogyasztva is egyedi élményt kínál.