Kategória Hírek

A Velencei Karnevál képekben

Kategória: Hírek Comments: No comments

Velencei Karneválon

A karneválok mindig színes, vidám események, általában különleges, tradicionális ruházatba öltözött emberek lepik el az adott település utcáit. Velence városában is minden évben megrendezésre kerül egy ilyen pompás esemény, amiről számtalan fotó készül. Ha még soha nem volt a Velencei Karneválon, akkor érdemes ezeket a képeket megnézni.

A velencei-karneval.hu weboldalon megtalálhatóak ezek a fényképek és ha végignézi, akkor minden bizonnyal sajnálni fogja, hogy eddig még nem vett részt rajta. De semmi sincs veszve, ugyanis az említett weboldalon lefoglalhatja a helyét. Korszerű és kényelmes autóbuszokkal történő non-stop utazásra fizethet be, ami egyáltalán nem fárasztó, hiszen technikai pihenőkkel jutnak el Punta Sabbioni-ba, ahonnan majd behajóznak Velencébe.

Érdemes elutazni, mert ezen a rangos eseményen életre szóló élményekkel gazdagodhat. A fényképeken is látszik, hogy mennyire különleges ez az esemény, varázslatos az atmoszféra, hiszen maszkos, vidám, bulizó járókelőkkel telnek meg az utcák.

Olvasd Tovább

Hírek a nap 24 órájában

Kategória: Hírek Comments: No comments

Minden embernek fontos, hogy a világ híreiről informálódjon, mivel máskülönben nem jutna elég információhoz a pénzügyeket és a befektetéseket illetően. A hírek 24 órában megtalálhatóak az innoinfo.hu weboldalon. A weboldalon többféle kategóriában találhatja meg a különböző híreket, amelyek között vannak gazdasággal, befektetéssel, pénzüggyel, időjárással, celebekkel, sporttal és tudománnyal kapcsolatos információk is. Amennyiben egy új befektetést keres, akkor mindenképpen böngéssze végig a weboldal üzlettel kapcsolatos híreit!

Olvasd Tovább

Házon kívül: Boldogabb az a gyerek, aki mindent megkap?

Kategória: Hírek Comments: No comments

Boldog gyerekek?

Boldog gyerekek?

A nagy kérdés, hogy a gyerekek boldogabbak, ha mindent megkapnak vagy csak a békés családi élet a legfontosabb, ahol önfeledten játszhatnak. Egy olasz fotós a világ minden táján gyerekeket fotózott le a kedvenc játékaikkal és mondanunk sem kell, hogy milyen hatalmas különbségek tapasztalhatók. A Házon kívül adásában három család kerül megmutatásra, amelyek különböző környezetben élnek, más és más körülmények között. A nézők láthatnak egy tanyán élő, egy lakótelepi lakásban szerény körülmények között élő és egy nélkülözést nem ismerő családot és a gyerekek helyzetét elemezték szakember segítségével.

Olvasd Tovább