Hogyan zajlik a konzultáció a Greffe de cheveux-nál?

Kategória: Webáruház

A szépségipar és a gyógyászati eljárások kombinációjaként ma már bárki igényelheti a hajimplantátum beültetését. Míg az ellátás a hazánkban a lehető legprofibb körülmények között zajlik, az árak tekintetében érdekes jelenséget állapíthatunk meg.

A franciaországi híres klinika, a Greffe de cheveux közreműködik a magyar szakorvosokkal, hiszen, ahogy arra az imént utaltunk, idehaza az eljárás összköltség a töredéke a külföldi díjaknak.

Hogyan jelentkezhetnek a külföldi állampolgárok a Budapesten történő kezelésre? Első lépésként időpontot kell kérniük a Greffe de cheveux klinikánál, aminek keretén belül világossá válik a beültetés teljes folyamata.

A személyes találkozón a francia és a magyar szakorvosok együttesen elvégzik a páciens egészségügyi állapotának a felmérését, vért vesznek tőle és természetesen a hajhagymák precíz vizsgálatára is sor kerül. A Greffe de cheveux csapata így kapja meg azt a teljes képet, ami alapján felállíthatják a kezelés pontos menetét és a személyre szabott, aktuális árakat is.

Címkék: