Hotel Mediterrán Pécs remek szálloda

Kategória: Pécs Comments: No comments

Pécs egy igazán gyönyörű város, amelyet érdemes legalább egyszer jól körbejárni. Természetesen ehhez egy profi szálloda is kell, amelyik a pihenést biztosítani tudja. Sokan ezért is döntenek a méltán híres Hotel Mediterrán Pécs mellett, amelyik magas fokon biztosítja a relaxációt. Lássuk hát közelebbről, hogy ez a neves szálloda pontosan mit is takar.

Tudni kell róla, hogy a három épülettel rendelkező szállodában harminc darab szoba és két apartman garantálja több mint hetven fő részére a relaxáló és kényelmes elhelyezését. A szobák természetesen rendelkeznek televízióval, telefonnal és egyedi, szépen kialakított fürdőszobával vannak felszerelve.

A hotelben ezek mellett étterem és drinkbár által garantált szolgáltatások is igénybe vehetőek. A hotel roppant egyedi stílusban berendezett szobákkal rendelkezi, melyek mindegyike természetesen kellemes fürdőszobával rendelkezik. A színes TV és a telefon is egyértelműen biztosított. A Hotel Mediterrán Pécs apartmanjaiban hűtőszekrény is várja a vendégeket.