Ilyen a megbízható önterülő aljzatkiegyenlítő

Kategória: Webáruház

önterülő aljzatkiegyenlítő

Sok olyan aljzatkiegyenlítő van, ami beltéren remekül alkalmazható. Azonban kétségtelen, hogy hazánkban az egyik legnépszerűbbnek a Baumit Nivello Quattro önterülő aljzatkiegyenlítő bizonyul. Ez kiválóan alkalmazható régi és új beltéri felületeken, 1-20 mm vastagság között.

Milyen előnyöket tartogat ez? Először is nagyon gyorsan megköt. Az önterülő aljzatkiegyenlítő azért jó, mert az alkalmazása után 2-3 órával, már járható felület kapható. Nem mellesleg ez burkolható is, ami azt jelenti, hogy 24 óra múlva 3 mm rétegvastagságig is megoldható ez.

Azt mindig elmondják ia szakemberek, hogy minden további plusz 1 mm 1 nap várakozási időt jelent. Az önterülő aljzatkiegyenlítő pozitívuma még, hogy nagyon jó terülési képességgel rendelkezik. Ennek hála a használata senkinek sem fog gondot okozni.

A homogén, sima, szinte pórusmentes felületű anyag teljesen feszültségmentesen köt, ezért a repedezés elfelejthető. Az önterülő aljzatkiegyenlítő emelt szilárdságú, nem úgy, mint a hasonló árkategóriájú termékek, amik C15 nyomószilárdságúak.