Kategória Ingatlanok

Jó árú lakás eladó Budapesten

Kategória: Ingatlanok

Jó árú lakás eladó Budapesten

A fővárosba való költözés sokaknak dédelgetett álma, azonban ezt a valóságban is könnyedén meg lehet tapasztalni. A fiatal korosztályt leszámítva, akik továbbtanulás során lakásbérlésre kényszerülnek, a 30 éven felüliek nagy része a vásárlás felé hajlik. Megfizethető és otthonos lakás eladó Budapest számos kerületében. Ezeket a rendkívül modern, tágas, napfényes hajlékokat a www.oc.hu weboldalon lehet felfedezni. A weblap az egész országra kiterjedő Otthon Centrum tulajdona.

Olvasd Tovább

Várja Önt is a sok eladó ház Budapest városában!

Kategória: Ingatlanok

Nagyon sokan szeretnének magánlakásba költözni, mert már megunták a közös életet a szomszédokkal, ezért váltani szeretnének. Eladó ház Budapest számos kerületében található, tehát érdemes kicsit szemezgetni a lehetőségekkel.

Ha valaki végleg eldöntötte, hogy otthont szeretne cserélni, akkor minden bizonnyal vannak elképzelései. Az ingatlanirodákkal is fel lehet venni a kapcsolatot, akiknek az a feladatuk, hogy találjanak az igényeknek megfelelő lakást. Viszont, nem minden esetben van erre a célra eltett összeg.

Olvasd Tovább

Megvásárolható egy szép eladó ház Székesfehérváron

Kategória: Ingatlanok

Ha egy várost a történelmi jellege, jelentősége miatt kellene kiemelni a többi közül, az biztosan Székesfehérvár lenne. Ennek a városnak minden része a történelmi egyediséggel lett átitatva, mely az ingatlanokat is érinti. Egy eladó ház Székesfehérvár történelmileg kiemelkedő központjában nem csak azokat érdekli, akik oda vannak a régkor emlékeiért, hanem azokat is, akik egy meglehetősen megnyerő helyen szeretnének lakni.

Aki ebben a városban szeretne élni, mindenképp tudnia kell, hogy micsoda múltra tekint vissza ez a gyönyörű település. A várost maga Géza fejedelem alapította még az első ezredforduló előtt. A későbbi események igazolják, hogy a város stratégiai jelentősége hatalmas volt.

Olvasd Tovább

Új és felújításra váró eladó ingatlan Budapest környékén

Kategória: Ingatlanok

Budapestet nagyon sokan választják otthonuknak, hiszen ez a város Magyarország gazdasági és kulturális központja. Sokan itt találják meg álmaik munkahelyét vagy a tanulmányaik miatt költöznek a városba. Bármilyen oka is legyen a költözésnek, szükség van az igényeknek megfelelő lakásokra.

Található számos eladó ingatlan Budapest kerületeiben, így nem nehéz megtalálni azt a lakást vagy éppen azt a családi házat, amire szükségük van a költözni vágyóknak. Azonban, gyakran a lakás ára szab határt az igényeknek. Szerencsére ebben a tekintetben is igen nagy a választék és az egészen olcsó, felújításra váró garzonoktól kezdve, a drágább, újépítésű családi házakig minden megtalálható a város különböző kerületeiben.

Olvasd Tovább

Miért válasszuk az új építésű lakást Budapesten?

Kategória: Ingatlanok

A mai világpiaci helyzetben, az egyik legjobb befektetésnek az ingatlanok bizonyulnak. Ezek közül is inkább a nagyobb vagy fővárosban található lakóépületek a leginkább jövedelmezőek. Erre kiváló példa igen sok új építésű lakás Budapest területén. Az ingatlanok árát, az a tényező is nagyban befolyásolja Budapesten, hogy melyik kerületben található. Minél felkapottabb, elitebb a környék, annál nagyobb a kereslet.

Az előbb említett tényezővel párhuzamosan, a lakóingatlanok ára is emelkedik. Mindezek ellenére, egyre több ember dönt egy új építésű lakás Budapest környékén vásárlása mellett, mivel ezeknek az épületeknek rengeteg előnye van. Egy ilyen tényező, ami az ügyfeleket a vásárlásra sarkalja, hogy ezek a lakhelyek, már a legújabb technológiával vannak megtervezve kivitelezve.

Olvasd Tovább

8. kerületi új építésű lakás Önre vár!

Kategória: Ingatlanok

Ha gyakran jár Budapest belvárosában és útja néha a Corvin sétány felé is vezet, biztosan Ön is megcsodálta már az utóbbi évek alatt felépült számos szép lakóépületet és a környező zöldövezeteket, továbbá az impozáns bevásárlóközpontot, a szépen kialakított gyalogos részeket. Most Ön is részese lehet ennek a világnak, ugyanis számos 8. kerületi új építésű lakás vár gazdára a Corvin sétány közelében.

Egy nagy volumenű városmegújítási terv részeként felépült és jelenleg is épülő lakóházak számos lehetőséget nyújtanak, akár egyedül, párjával vagy nagyobb családdal költözne a 8. kerületi új építésű lakások valamelyikébe. Egy-, két- és háromszobás lakások egyaránt elérhetőek a kínálatunkban. Mit kell tennie ahhoz, hogy Öné lehessen ezen lakások egyike?

Olvasd Tovább

Még van szabad eladó új építésű lakás Budapest belső kerületében

Kategória: Ingatlanok

Akinek néhány évvel ezelőtt a nyolcadik kerületet ajánlották lakóhelyül, nagyon körül kellett néznie, hogy milyen környékre költözik, mert bizony a közbiztonság a kerület nem minden részében volt megfelelő. Szerencsére a helyzet pozitív irányba változott és ez a kerület egyre kellemesebben lakható élettérré válik. Még van szabad, azonnal beköltözhető, eladó új építésű lakás Budapest ezen körzetében.

Örömmel mondhatjuk, hogy az itteni lakások egyre keresettebbek, hiszen a kerület jelentős felújításon megy keresztül. Ez a beruházás Közép-Európa egyik legnagyobb építkezési beruházása, hiszen a régi lerobbant házak lebontásra kerültek, az ott lakóknak pedig kellemesebb életkörülmények lettek biztosítva.

Olvasd Tovább

Kellemes budapesti ingatlanok

Kategória: Ingatlanok

A főváros lakossága meghaladja az 1,5 milliót és napjainkban is sokan költöznek fel a karrierépítés, munkavállalás céljából. A budapesti ingatlanok hatalmas választékban érhetőek el az ingatlanpiacon. Számos ház és lakás eladó, amelyek között elérhetőek a luxuskivitelű, valamint az átlagos ingatlanok is. Az ingatlanok között kisebb és nagyobb lakások is elérhetőek, amelyek alkalmasak lehetnek az új élet elkezdéséhez.

Az eladó lakás Budapest 9. kerület területén igényes, jó állapotú ingatlan, ami kellemes környezetet kínál a lakók számára. A kilencedik kerületi lakások csendes környezetben érhetőek el. A kerület számos lehetőséget kínál az odaköltözők számára, így kiváló iskolák, egészségügyi intézmények, szórakozóhelyek találhatóak a területen, továbbá munkalehetőség is várja a költözőket.

Olvasd Tovább

Optimális méretű raktár

Kategória: Ingatlanok

Ha vállalkozásba kezd tudnia kell, hogy sok mindenre szüksége lesz. Nem könnyű manapság egy vállalkozást beindítani, mivel rengeteg ügyintézéssel jár, ezért érdemes előtte mindent megérdeklődni. Rengeteg dolgot igényel, de tudni kell, hogy érdemes jól szituált és könnyen megközelíthető helyen bérelni irodát.

Fontos, hogy irodája személyre szabott legyen, mert csak így biztosíthat optimális munkakörülményeket az alkalmazottainak. Gondoskodnia kell egy jó kis raktár helyiségről is, ahol tárolhatja a rengeteg iratokat, dokumentumokat, kevésbé használt irodai felszereléseket. Nálunk különböző méretű helységeket bérelhet közvetítő nélkül, így megtakarításra is szert tehet. Gondoskodunk az épület vagy a helység karbantartásáról és ez egy előny ...

Olvasd Tovább

Berendezett és felújított kiadó lakás Budapesten

Kategória: Ingatlanok

Július végén szokott a legnagyobb roham indulni az albérletek után, hiszen diákok ezrei ilyenkor tudja meg, hogy melyik felsőoktatási intézményben folytathatja a tanulmányait. Főként a fővárosban indul nagy verseny az albérletekért, így már időben érdemes felderíteni a terepet, hogy pontosan milyen ajánlatok közül is lehet választani. Ezen a honlapon megismerhető számos kiadó lakás Budapesten nagyon magas színvonalon felszerelve. Akik már megnéztek jó néhány kiadó lakást az apróhirdetések után, azok tudják, hogy rengeteg az átverés, vagyis egy nagyon lelakott ingatlant kínálnak magas árért cserébe. Ezen a honlapon nem fog csalódni, hiszen itt egy céget lehet megismerni, amely a saját lakásait adja bérbe.

Olvasd Tovább

Ingatlanok forgalmazása: raktárok

Kategória: Ingatlanok

A válságot követően, talán megint egy kicsit kezd felpezsdülni az ingatlanok piaca. Éppen ezért, ha szeretne Ön is vásárolni vagy bérelni egy üzletet, műhelyt vagy raktárt, valahol a főváros területén, illetve nagyobb városokban, akkor itt megtalálja a számítását. Amikor az ingatlan kiválasztására kerül sor, akkor érdemes figyelembe venni azt, hogy mennyire könnyen megközelíthető helyen található.

Ez kifejezetten akkor fontos, ha valaki szeretne közvetlen kereskedelmi tevékenységet folytatni. Ez az üzlethelyiségek kiválasztásakor fontos.

Olvasd Tovább

Győri lakások elérhető áron

Kategória: Ingatlanok

Minden bizonnyal Ön is egy olyan lakást keres, amely megfelel minden igényének és árban is elfogadható. Ha szeretné megvalósítani az álmait, akkor meg kell tekintenie az otpip.hu oldalát, ami nagyszerű ajánlatokkal várja. A győri lakások online ajánlatait a honlapra belépve azonnal megismerheti. Minden igénynek megfelelő lakásokat lehet találni, így alapterület, ár, ház típusa szerint is lehet keresgélni.

Ha szeretné, hogy minden kéznél legyen, akkor válassza a belvárosi ingatlanokat, amelyek nagyon kedvező feltételek mellett vásárolhatóak meg.

Olvasd Tovább

Új építésű eladó lakás Budapesten modern környezetben

Kategória: Ingatlanok

Az ingatlan piac a fővárosban újra kezd felélénkülni az elmúlt évek válsága után. Egyre többen érdeklődnek a teljesen új lakóingatlanok után, melyek a mai kor belsőépítészeti megoldásainak tesznek maradéktalanul eleget. Egy új építésű eladó lakás Budapesten a belváros szívében is megtalálható, így nem kell külvárosi lakóparkot keresni. Egy teljesen új városnegyed került kialakításra, amely nem más, mint a Corvin sétány. Innen tíz perc alatt szinte minden elérhető: bevásárlóközpontok, szórakozóhelyek, sport centrumok, parkok és maga a város szíve is. Nagyon igényesen lettek kialakítva a zöld területek. Számos építészeti díjat is elnyert a sétány.

Olvasd Tovább

Eladó veszprémi lakások építése

Kategória: Ingatlanok

A Gizella lakópark kényelmesen megközelíthető, a Lóczy utcától délre fekszik. Az itt lévő lakások mindig is kelendőek voltak. A modern kivitelezésnek köszönhetően, alacsonyan lehet tartani, akár a rezsi költségeket is. A lakópark társasháza energiatakarékosságát a hőszigetelésének köszönheti. Akár beruházásként is lehet tekinteni egy ilyen ingatlant. Az eladó veszprémi lakások építésénél mindig a legmodernebb technológiát vették alapul és ezt ötvözték a hagyományos építőanyagokkal. A házak mindegyike saját fűtő rendszerrel van ellátva, így mindenki maga tud gondoskodni a meleg vízről is.

Olvasd Tovább

Milyen berendezésű az eladó lakás XIII.kerület térségében?

Kategória: Ingatlanok

Amikor valaki az ingatlanhirdetések között válogat, több adat szerint nézi meg azokat. Természetesen fontos az ingatlan ára és az elhelyezkedése is. Az eladó lakás XIII.kerület térségében kellemes környezetben található, ahol a családok nyugodtan tölthetik el a mindennapjaikat. Fontos megemlíteni, hogy a lakás mellett nagyobb zöld területek is elérhetőek, így akár a gyermekekkel hétvégi piknikezést is lehet tervezni. Az eladó lakás XIII.kerületében modern berendezésű, amit a hirdetés mellé csatolt képekben láthatnak az érdeklődők.

Olvasd Tovább

Az ingatlan hu széles kínálata

Kategória: Ingatlanok

Kétségtelen tény, hogy ezen a felületen is számos kedvező ajánlatot találhatunk meg, amelyek biztosan elnyerik majd a tetszésünket. Az ingatlan hu ajánlatai kedvezőek, hiszen itt számos kedvező ingatlant találhatunk meg. Kétségtelen tény, hogy minden embernek szüksége van egy olyan ingatlanra, amely kényelmes otthont nyújt a számára. Ezekben a hirdetésekben számos ingatlant találhatunk meg, amelyek képeken is megnézhetőek. Így könnyebben el tudjuk dönteni azt, hogy melyek azok az ingatlanok, amelyeket meg szeretnénk nézni személyesen is.

Olvasd Tovább