Jód és szelén a pajzsmirigy gondokra

Kategória: Egészség Comments: No comments

Amennyiben szervezetünkben a pajzsmirigy nem működik tökéletesen, különböző egészségi problémák kialakulása várható. A jód és a szelén pajzsmirigy gondok megoldására képes, ezért abban az esetben, ha valaki ilyen problémákkal küszködik, tanácsos olyan étrend-kiegészítő kapszulát fogyasztania, amelyik tartalmazza ezt a két anyagot.

Hol lehet ehhez a jótékony hatású termékhez hozzájutni? Nos, a wisetreenaturals.hu weboldalon mindent elolvashat a pajzsmirigy problémákról, illetve meg is rendelheti a WTN jód és szelén komplexet, 60 darab kapszulás kiszerelésben. Egy ilyen dobozzal körülbelül két havi adag.

Ajánlott ennek a terméknek a szedése, hogyha pajzsmirigy alulműködés esete áll fenn, aminek a tünetei közé sorolható a csökkent energiaszint, a fáradékonyság, száraz bőr, ritkuló haj, a nehéz vagy a lehetetlennek tűnő fogyás, székrekedés, fázékonyság, izomfájdalmak, a lassú szívverés, a feledékenység, romló koncentrációkészség, valamint a memóriavesztés.

A pajzsmirigy végül is a szervezet gázpedálja, ez szabályozza az összes sejt anyagcseréjét. A szelén pajzsmirigy problémák megoldására tökéletes, ezért ne szenvedjen fölöslegesen, hanem alkalmazza azt! Rendkívül magas az inzulinrezisztenciában és cukorbetegségben szenvedők száma is manapság.

A mio-inozit a segítségükre siet, csak meg kell adniuk a szervezetüknek azt az étrend-kiegészítőt, amelyiknek összetevői között szerepel ez is. Érdemes ezt a kapszulát is a fent említett webáruház készletéből beszerezni, ugyanis 8800 Forint fölötti rendelés esetén, ingyenes a házhozszállítás és 15 800 Forint fölötti vásárlásnál ajándék testvajjal is meglepik a vevőket a webbolt tulajdonosai.

Szükség is van erre a remek termékre, hiszen az inzulinrezisztencia a már fent felsorolt problémákon kívül, több komoly nőgyógyászati gond okozója. Ezeket pedig nem lehet figyelmen kívül hagyni, ezért szükséges beszerezni a mio-inozit készítményt. Ha természetes módon szeretné segíteni a gyógyulás folyamatát, akkor a Wise Tree Naturals termékeit kell választania!