Képernyőcsere helyett iPhone XS Max tok

Kategória: Webáruház Comments: No comments

Elegáns bőrtok

Még a legszebb napunkat is tönkreteheti, amikor széttörik a telefonunk, főleg akkor, hogyha a készüléken az Apple logó díszeleg.

Az iPhone XS Max tok nem fogja szebbé varázsolni senkinek sem a napját, viszont jelentős szerepet játszik abban, hogy ne vegye el senkinek sem a kedvét a buli közepén az, ha leejti a készüléket. Mert ilyen gyakran előfordulhat, ráadásul mindig a legváratlanabb pillanatban. Ebben az esetben csak a biztosítás vagy az iPhone XS Max tok segíthet.

Viszont előbbit nem mindenki köt a telefonjára, pedig sok esetben hasznos lenne, mivel a kijelzőnek a cseréjét és az ütődésekből fakadó sérüléseket nem fedezi a garancia.

Az iPhone XS Max tok sokkal gazdaságosabb megoldás, mert egy képernyőt kicserélni nem kis feladat. Egyáltalán nem biztos, hogy a telefon utána ugyanolyan jól fog működni, mint előtte. Éppen emiatt érdemes az iPhone XS Max tok beszerzése mellett dönteni, erre pedig nagyszerű lehetőséget kínál a smartdiszkont.hu webáruház, ahol megannyi telefonos tartozék közül lehet válogatni.