Kikötői portáldaru, ha fontos a védelem

Kategória: Webáruház Comments: No comments

A Konecranes a világ egyik vezető cége széleskörű ügyfélkörrel a feldolgozó- illetve gyártóüzemek, kikötők és terminálok területén.

Hatókörük kiterjed a kikötői portáldaru gyártására, üzembe helyezésére, valamint karbantartására is. Kínálatukban nagy teljesítményű emelőtargoncákat, továbbá konténerdarukat is megcsodálhat a vásárló. A termékpalettájuk az ömlesztett árukra is kiterjed, ráadásul a szerviz is a teljes csomag része. A cég munkatársainak a biztonság a legfontosabb.

Mindent megtesznek annak érdekében, hogy a dolgozóik, illetve az ügyfeleik rendben hazatérjenek családjaikhoz a nap végén. Egyetlen feladat sem annyira fontos, vagy egyetlen munka sem annyira sürgős, hogy ne jusson idő a biztonságos munkavégzésre.

Karbantartási szolgáltatásokat és pótalkatrészeket kínálnak mindenféle gyártmányú és típusú daruhoz, mint például kikötői portáldaruhoz. Az a legfőbb céljuk, hogy javítsák a partnereik munkájának hatékonyságát, és minőségét. A biztonságon kívül, a termelékenység növelésében is segítenek.