Mekkora lehet egy betonkerítés?

Kategória: Webáruház Comments: No comments

A kerítéseket sokan azért húzzák fel, hogy azok kellemes takarása által egy kicsit el tudjanak vonulni a külvilág elől. A betonkerítés erre remek megoldás lehet, ugyanis nagyon sok méret és rengeteg változat létezik belőlük, ezáltal pedig mindenki megtalálhatja magának a megfelelő darabot.

Már a legtöbb boltban extrém magas darabokat is árusítanak, így a skála körülbelül a 1,5 méterestől, egészen a 2,5 méteresig húzódik. Ezekről a betonból készült szerkezetekről tudni kell, hogy rendkívül masszívak, ezáltal szinte áthatolhatatlannak tetszenek, így az esetleges betolakodókat garantáltan távol tartják. Akinek erre a célra kell a betonkerítés, azonban akar egy kicsi bepillantást is engedni a kertjéből, annak tökéletes választás lehet akár egy kisebb méretű kerítés.

Természetesen, aki teljesen el akarja szigetelni magát a külvilágtól, annak ajánlott a 2 méter felettiek között keresgélni. A rengeteg betonkerítés fajtának köszönhetően nem kell kompromisszumot kötnünk, hiszen mindenféle dizájnú létezik már minden méretben.

Címkék: