Melyik a legjobb fog implantátum?

Kategória: Egészség Comments: No comments

Fog implantátum többféle megoldásban

Az orvostudomány fejlődésének köszönhetően, ma már rengeteg különböző beavatkozás közül válogathatunk. A választás viszont sokszor nem egyszerű, de ki dönti el, hogy az IHDE vagy a hagyományos fog implantátum a jobb választás?
Természetesen ideális esetben a fogorvos ajánlást fog tenni, hogy melyiket javasolja, de a választást a legtöbb esetben a páciensnek magának kell meghoznia. A két modell között tetemes különbség van és nemcsak az ár, ami befolyásolja a döntést.

Persze csak azután, hogy minden szükséges információt megszerzett az egyes fog implantátumok előnyeiről és hátrányairól. A fent említettek közül, az első talán kevesebbeknek cseng ismerősen. Ez egy úgynevezett azonnal terhelhető fog implantátum, aminek nemcsak a beültetését lehet igen gyorsan elvégezni, de egy jóval tartósabb termékről beszélhetünk.
Ez a típus egyaránt alkalmas akkor is, ha a teljes fogsor hiányzik, de akkor is, ha csak néhány fog pótlására van szükség. Teljes körű információt természetesen az orvos tud adni, így érdemes felkeresni.