Mennyit változtatott a budapesti gumiszerviz árakon a szakember hiány?

Kategória: Webáruház Comments: No comments

gumiszerviz árak

Az olyan oldalakon, mint a gumidirekt.hu könnyű átnézni, hogy mennyit változtak a gumiszerviz árak. Itt igazán érdemes igénybe venni a szerelési szolgáltatásokat, hiszen biztosak lehetünk a korrekt árakban és szolgáltatásokban. Biztosan sokakkal előfordult már, hogy rossz áron vásárolt abroncsot, vagy esetleg a defekttűrő abronccsal sokat kínlódtak a szerelők, esetleg a drága felnit tönkre is tették szerelés közben. Mindig érdemes a minőségi szolgáltatásokat megkeresni, hiszen sokat veszíthetünk, ha rosszul döntünk. A gumidirectnél ilyen nem fordulhat elő.

A gumidirectnél nem kell hosszasan, és ami a legbosszantóbb, feleslegesen várakozni, hiszen minden ügyfél időre megy és időben is távozik. A gumidirect gumiszervízében Corghi gépparkkal várják az ügyfeleket, emellett ingyenes wifit is használhatnak a várakozás alatt. A szervízbe mindig időpontot kell egyeztetni, hiszen csak így tudják garantálni, hogy minden ügyfél boldogan és elégedetten távozzon. Az előre egyeztetett időpontban biztosan sorra kerülünk.  Ingyenes átvizsgálást és defekt javítást kínálnak azoknak az ügyfeleknek, akik a gumidirectet választják.

Komplett gumiszerelési csomaggal várnak mindenkit, amely a következő szolgáltatásokat tartalmazza. A kerekek autóról le és felszerelését, az abroncs cseréjét a felnin, a centírozást súllyal, a szelep cseréjét. Szelepek közül is választhatunk rövid vagy normál szelepet. A csomag tartalmaz egy ingyenes szezonközi állapotfelmérést, amelyet még egy ingyenes deffekt javítással is megfejelnek, ha náluk vásároljuk meg mind a 4 abroncsot. Árak tekintetében is igen ügyfélcentrikus a szolgáltatás, hiszen 16 colos méretig egy acélfelnis cserét 2 990 Forintért végeznek el, ugyanezt alufelnin pedig 3490 Forintért. A nagyobb méretű abroncsok szerelése 7 990 Forintért érhető el kínálatukban. A gumidirectnél nincsenek titkok, így a kiegészítő szolgáltatások árait is bárki megtekintheti a weboldalon. A szerelés 990 Forint kerekenként, a súly pedig 190 Forint kerekenként. Az Off-road, a kisteher és a személyautó abroncsokat más és más árban szerelik, így ennek érdemes utánanézni a szolgáltatás megrendelése előtt. A gumidirectnél gumihitelt is igénybe vehetünk. Ez a szolgáltatás azoknak kedvez, akik nem tudják tárolni az abroncsokat. A tárolásért 1690 Forintot kell fizetni abroncsonként.