Mezőgazdaságban használt UV álló fólia

Kategória: Vásárlás Comments: No comments

UV álló fólia

Az UV sugárzás nemcsak az emberre káros, mert sajnos a növények is megszenvedik a „támadást”. Különösen a mezőgazdaságban érezhető, ha az erős napsugárzás következtében sérülnek a palánták, a fejlődésben lévő haszonnövények. Az UV álló fólia oltalmat nyújt, így ha szeretné fóliázni a salátákat vagy más növényeket, most könnyedén megteheti.

Az ilyenfajta fólia használata abban is segít, hogy alatta normális gyorsasággal és kellő gazdagsággal teremjenek a zöldségek, így nem kell vegyszerezni. Az UV álló fólia alkalmazása tehát a biotermesztésben is kimondottan előnyös. Ha nem is termeszt tonnaszámra zöldséget, akkor is helye van kiskertben az UV álló fólia típusainak.

Ollóval kellő méretre és formára szabható, így egy tekercs megrendelése után lehet, hogy évekig nem kell erre költeni. Fólia tekintetében széles kínálattal rendelkezik a cégünk, ugyanis ipari felhasználásra is biztosítunk sztenderd változatokat. Utóbbiak kézi és gépi csomagoláshoz, betekercseléshez alkalmasak, rendszerint a szállításból fakadó sérülések védelme érdekében.

Címkék: