Minőségi reptéri parkolás jó áron

Kategória: Webáruház Comments: No comments

reptéri parkolás

Míg régen ritkaságszámba ment, ha valaki repülővel utazott, addig ma már megszokott dolog. Nemcsak külföldi nyaraláskor, hanem más országban tartott konferenciákra, üzleti utakra és projektek bemutatására is előszeretettel utaznak az emberek repülőgéppel.

Aki kocsival közelíti meg a Liszt Ferenc repteret, annak a reptéri parkolás sem okoz már gondot. A F.A.P. ugyanis olcsón, remek szolgáltatásokkal és lehetőségekkel tarkítva biztosítja mindenkinek a minőségi parkolást, közel a repülőtérhez, utas-szállítással együtt.

A Vecsés mellett megvalósított reptéri parkolás elkerített területen történik, kamerás megfigyeléssel, őrökkel zajló ellenőrzéssel, méghozzá a nap 24 órájában. Fedett és szabadtéri parkolóhelyek mellett, zárt garázsok is igényelhetőek, ennek köszönhetően mintegy 300 férőhelyes parkolóról beszélhetünk.

Ha eddig gond volt a reptéri parkolás, most már biztos nem lesz az. Online lefoglalható bármelyik hely, az autókon túl pedig sokan igénylik az ilyen szolgáltatást yacht-okhoz, utánfutókhoz és motorokhoz is.