Kategória Pécsi állások

Részmunkaidős állás Pécs városában, minden korosztálynak

Kategória: Pécsi állások

Az állásokat tekintve mindig van választék, csak pontosan tudni kell, hogy hol érdemes keresni, és mi az a terület, ahol valóban el lehet helyezkedni. A részmunkaidős állás Pécs városában igen keresettnek bizonyul nem csak az egyetemisták körében, hanem olyan felnőtteket illetően is, akik két részmunkaidőből teremtenek meg egy olyan anyagi hátteret, amelyik sokszor jobbnak bizonyul, mint egy nyolc órát megkövetelő, állandó munkahely.

A részmunkaidős állás nagy sikernek örvend az egyetemisták körében, akik az egyetemi életet szeretnék finanszírozni ennek a lehetőségnek köszönhetően. Számukra igen nagy segítséget jelentenek azok a weboldalak, amelyek álláshirdetésekkel foglalkoznak. Ezeknek a java része nagyon profi, amely mindig tartja a kapcsolatot a nagyobb cégekkel, vállalkozásokkal.

Olvasd Tovább

Rengeteg személyt érdekel a sofőr állás Pécsen

Kategória: Pécsi állások

Sokan úgy gondolják, hogy nem egyszerű álláshoz jutni hazánkban. De aki elég motivált, azt biztosan rátalál arra a munkahelyre, amelyik igazán megnyerő, jól fizet és a stressz is minimális. A sofőr állás Pécs városában egy igazán felkapott lehetőségnek bizonyul, amit teljesen meg lehet érteni. Pécs egy igazán egyedi város, ahol rengeteg munkahelyet lehet fellelni.

Sokan azonban a sofőr állás mellett döntenek. Itt rengeteg egyedi lehetőség van. Kezdjük rögtön azzal, hogy valaki a tömegközlekedésben is elhelyezkedhet. Itt fontos, hogy meglegyenek a megfelelő iratok és a bizonyítvány, hogy az adott járművet vezetni tudja.

Olvasd Tovább

A betanított munka Pécsen jól fizet

Kategória: Pécsi állások

Pécs a lehetőségek városa, ahol az is munkát tud találni, akinek nincs komolyabb képzettsége. A betanított munka Pécs lehetőségnek köszönhetően számtalan helyen lehet profi munkát találni. Itt nem kell semmilyen egyedi diploma vagy épp végzettség.

Itt pontosan elég, ha az ember motivált, tanulni szeretne és természetesen érdekli az, amiről a munka szól. Ez a város számtalan ilyen lehetőséget biztosít, ezért nem vitás, hogy sokan döntenek Pécs mellett. Számtalan betanított munka van itt, amelyet mindenképp ki lehet használni.

Olvasd Tovább

A pécsi munkaügyi központ tárt karokkal várja a munkanélkülieket

Kategória: Pécsi állások

Magyarországon temérdek munkalehetőség vára azokra, akik tényleg dolgozni szeretnének. Ez természetesen Pécsre is igaz, ahol rengeteg munka közül lehet választani. A pécsi munkaügyi központ is sokban segíteni tud a választást illetően, és egy interjú után meg tudja mondani, hogy melyik lenne az ideális választás.

Ezt nagyon sokan igénybe is veszik, és nem csak azok, akik több éve nem találtak munkát, hanem például a friss diplomások és az egyetemisták is. A pécsi munkaügyi központ egy remek lehetőség arra, hogy a fiatalok a nagybetűs életbe léphessenek.

Olvasd Tovább

Az Árkád Pécs állás sokak álma

Kategória: Pécsi állások

Magyarország egyik legismertebb bevásárlóközpontja az Árkád, amelyik számos álláslehetőséget is tartogat. Az Árkád Pécs állás kulcsszavakra a böngésző egy teljes listát ad ki, amelyből bátran lehet választani. Ám mielőtt megszületik a döntés, érdemes tudni, hogy milyen egyedi munkahelyet választ az ember.

A bevásárlóközpont több mint 10 éve, pontosabban 2004. március 31-én nyílt meg. Azóta teljes mértékben mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legegyedibb árakkal, termékekkel, választékkal és minőséggel kápráztassa el az idelátogatókat. Illetve arra is törekednek, hogy itt minél kényelmesebb körülmények között mehessen végbe a nézelődés és történhessen meg a vásárlás.

Olvasd Tovább

Állások Pécsen az idegenforgalom területén

Kategória: Pécsi állások

Baranya megyében az idegenforgalom jelentheti az egyetlen bevételi forrást, amire lehet hosszabb távon alapozni. Pécs nagyon sok idegenforgalmi látnivalóban büszkélkedhet, amire lehet építeni. Sok turista is ellátogat a régióba. Állások Pécsen a vendéglátás területén vannak a legnagyobb számban. Tényleg sok hotel, wellness központ és étterem található a városban, amelyek munkaerő felvételi képessége jónak tekinthető. Ha szeretne Pécsett dolgozni, akkor érdemes megnézni a nagyobb szállodák honlapjait, ahol érdeklődhetünk a karrier lehetőségekről. Ha ipari területen szeretne elhelyezkedni Pécsett, akkor erre nagy lehetősége nem igen lesz, hiszen csak kevés gyártóegység működik a városban, de természetesen lehet találni ilyen jellegű munkát is.

Olvasd Tovább

Érdekli a pécsi munkalehetőség?

Kategória: Pécsi állások

Baranya megyéről általánosságban el lehet mondani, hogy nem a munkahelykeresők egyik fellegvára, hiszen nagyon nehéz állást találni. A nehézipar megszűnése óta, az egész régió az ország perifériájára került, jóval elmaradva a Dunántúl általános fejlettségétől. A megfelelő pécsi munka megtalálása nem egyszerű. A városban, annak ellenére, hogy a Dunántúl legnagyobb települése, nincs jóformán semmilyen ipari létesítmény, ami nagy létszámban fogad munkavállalókat. Pécs fénykora addig tartott, amíg a Mecsekben működtek a bányák és erre épülve működött a nehézipar. Amióta nem folyik kitermelés a Mecsekben, azóta a város ipara is leépülőben van.

Olvasd Tovább

Online állásajánlatok Pécs területén

Kategória: Pécsi állások

A legtöbben már az interneten keresztül találnak munkát. Csak kevesen hirdetnek kizárólag újságban szabad álláshelyet. Az állásajánlatok Pécs és annak környékén országos hirdetési portálokon is megismerhetőek, de vannak kifejezetten helyi állásportálok is, ahol napi szinten van lehetőség arra, hogy új állást találjunk. Pécsről érdemes elmondani, hogy munkaerő piaci szempontból egyáltalán nem kedvez az álláskeresőknek, mert magas a munkanélküliség a városban. A nehézipar megszűnése óta, amire a város gazdasága épült, nem igen tud magára találni a munkaerőpiac terén. Nincs igazi ipara a városnak és az ország perifériáján is van annak ellenére, hogy bekerült az országos autópálya hálózatba. Az állásajánlatok Pécs, főként a vendéglátás és a különféle szakmunkák területére koncentrálódik.

Olvasd Tovább

Akkor jó egy munkahely, hogyha szívesen dolgozunk ott!

Kategória: Pécsi állások

Mindig napirendi téma a munkahely, az állásszerzés, az állás milyensége. Az életünk minden szakaszában van valaki a környezetünkben, aki munkát keres. Vagy a párunk, vagy a testvérünk, vagy a gyermekünk, vagy éppen valamelyik barátunk. Sokak az első munkahelyük megtalálására törekednek, de olyanok is akadnak szép számmal, akik azért keresnek munkát, mert valami jobbat szeretnének maguknak. Így van ez szerte a világon, hazánkban is, de még Pécsett is. Hála Istennek, a munkakeresők itt találnak is munkát, legalábbis a különböző internetes keresők azt mutatják, hogy ajánlat van bőven. Így a Pécsett élők nem kell attól tartsanak, hogy nem találnak munkát, főleg azok, akik nem válogatósak. Bizony, nem kevés ember van olyan is, aki azt nézi, hogy mi nem jó az adott munkahelyen és nem azt, hogy mi a jó benne.

Olvasd Tovább

Munkaügyi Központ Pécs

Kategória: Munka és oktatásPécsi állások

A Munkaügyi Központ Pécsen is segít a munkavállalóknak

A Munkaügyi Központ Pécsen is segít a munkavállalóknak

Ha munkát keresünk, vagy bármilyen elintéznivalónk van, nagy eséllyel a Munkaügyi Központokat látogatjuk. Nincs ez másképp Pécs városában sem. A Munkaügyi Központ Pécsett jól megközelíthető, s megfelelő mérettel rendelkezik a sok munkakereső, vagy ügyintézéseket folytató személy számára. A Munkaügyi Központ Pécsett a Zrínyi utcában található, ami még jócskán a város központi részén helyezkedik el. Sok munkakereső szinte mindennapos vendég itt, ugyanis a Munkaügyi Központban számtalan álláshirdetést találhatnak a látogatók, így aki állást keres, általában napi rendszerességgel látogat el az intézménybe. Mivel a Munkaügyi Központ Pécs központi részén helyezkedik el, az ügyintézés után a látogatók összeköthetik a kellemest a hasznossal, s ellátogathatnak számtalan egyéb kormányhivatalba is, további ügyek intézése érdekében.

Olvasd Tovább

Biztos megélhetés, pécsi állások!

Kategória: Pécsi állások

Pécsi állásokra is van lehetőség, aki ebben a csodás városban szeretne dolgozni

Pécsi állásokra is van lehetőség, aki ebben a csodás városban szeretne dolgozni

Ahhoz, hogy megfelelő életkörülményeket tudjunk teremteni magunk és családunk részére mindenképpen fontos a stabil anyagi háttér és ennek az eléréséhez egy jól jövedelmező munka. Nagy kérdés, hogy milyen irányba is kellene haladniuk a pályaválasztó fiataloknak, hogy a legkönnyebben érvényesülhessenek majd a világban. A pécsi állások és szerte az országban is arra mutatnak rá, hogy megfelelő nyelvtudással rendelkező mérnökökből van a legnagyobb hiány és előreláthatóan ez a jövőben sem lesz másként. A legfontosabb, hogy valós nyelvtudással rendelkezzenek fiataljaink, ami sajnos ma még nagyon gyerekcipőben jár. Egyre nehezebb jól fizető állásokat találni és a pécsi állások esetében is egyre gyakoribb, hogy a megfelelő nyelvtudás nélkül lehetetlen labdába rúgni.

Olvasd Tovább

A munka és oktatás terén a Pécsi Tudományegyetem előkelő helyen áll

Kategória: Munka és oktatásPécsi állásokPécsi Tudományegyetem

A Baranya megyei városnak kiemelkedő szerepe van hazánk oktatási és kutatási területén. A Pécsi Tudományegyetemről kikerülő diákok mind magasan kvalifikáltak és megállják a helyüket a szakterületükön.

A munka és oktatás terén ennek az intézménynek hatalmas jelentősége van Pécs városában. Az egyik legnagyobb munkáltatónak tekinthető a Pécsi Tudományegyetem, hiszen különféle kiszolgáló egységek tartoznak hozzá, ahol alkalmazottak százai dolgoznak.

A pécsi állásokat hirdetők előszeretettel várják az itt tanuló hallgatókat rendes állásban vagy akár gyakornokként is. A sláger szakokon végzett diákokat a legkülönfélébb ajánlatokkal csábítják el a magyar és multinacionális cégek.

A Pécsi Tudományegyetemen a világ minden részéréről tanulnak hallgatók különféle ösztöndíjak keretében. Ebből következik az, hogy az angol nyelvű oktatás bizonyos szakokon már teljesen hétköznapivá vált.

Olvasd Tovább