Nem kell tartani a kínai okostelefonoktól

Kategória: Szolgáltatás Comments: No comments

Régebben az emberek, teljesen érthető okok miatt, tartottak a távol-keleti elektromos kütyüktől, akárcsak a mobiloktól, számítógépektől vagy ehhez hasonló készülékektől. Azonban pár éve nagyot fordult a világ, hiszen a kínai okostelefonok egyre megbízhatóbbá, profibbá és tartósabbá váltak.

Leginkább ez a Xiaomi cégnek volt köszönhető, amelyik már az első termékével egy olyan mobilt dobott piacra, amelyik képes volt felvenni a versenyt az akkori Apple és Samsung eszközökkel. Nagy kedvenc még a mai napig is a Redmi 4A. Ez az ellenálló, kompakt, kis méretű kellék hatékony Qualcomm Snapdragon 425 processzorral, 2 GB RAM-mal és 32 GB belső tárhellyel rendelkezik.

Emiatt akár több applikációval is megbirkózik egyszerre. A fotósoknak, videósoknak az is nagy előny, hogy egy nagy felbontású, 13 megapixeles hátsó kamerával bír, illetve adott az 5 megapixeles selfie kamera is. A kínai okostelefonok közül, ez ennek köszönhetően is annyira népszerű. A Redmi 4A megvehető úgynevezett global verzióban, ami azt jelenti, hogy támogatja a 4G LTE-t a 20-as sávot. Az ilyen kínai okostelefonok nem okoznak csalódást.