Oktató jelleggel bíró Barbie ház

Kategória: Vásárlás

Barbie Ház

Számos olyan játék létezik, ami segítséget nyújt ahhoz, hogy a lurkók felkészüljenek a későbbi nagybetűs életre. Mondhatnánk, hogy sohasem lehet elég korán kezdeni ezt, hiszen számos olyan kihívás vár rájuk a jövőben, amiben meghatározó élményként lesz jelen, amit fiatal korukban átéltek. Hogyan kapcsolódik a Barbie ház például a párkapcsolat megteremtéséhez?

Nagyon egyszerűen úgy, hogy amikor már berendezésre kerül a vágyott kuckó, akkor gyakran Barbie még egyedül üldögél a teraszon a székében és teázik, de hamarosan csatlakozik hozzá egy Ken vagy más hasonló figura, aki állandó társként lesz jelen a környezetben. A Barbie ház voltaképpen olyan, mintha a picik a saját kis életüket tervezgetnék.

Rendezgetik, átalakítják, csinosítják és hasonlók. Az sem kizárt, hogy bizonyos személyek olykor megjelennek, majd eltűnnek a Barbie ház szobáiból, ami szintén nagyon hasonló a mindennapokban átélt felnőttkori élményekhez. Szóval játékos formában lehet hasznos dolgokat elsajátítani. Minden bizonnyal a kicsik kedvenc időtöltése lesz a Barbie ház körüli ténykedés.

Címkék: