Olykor meghibásodik a rotációs kapa

Kategória: Webáruház

rotációs kapa

A földművelés kemény munka, főleg ha csak kéziszerszámokkal dolgozhatunk. A kapálást nem lehet kihagyni a feladatok közül, különben búcsút inthetünk a terményeknek.

Hogyha nem lazítjuk fel a talajt, akkor a növények nem jutnak elég nedvességhez és tápanyaghoz. A rotációs kapa ebben nagy segítségünkre lesz, legalábbis abban az esetben, hogyha működik. Mert ha tönkremegy egy tömítés, akkor legfeljebb dísznek lesz jó a ház körül.

A rotációs kapát kár lenne veszni hagyni, amikor az internetről akármikor rendelhetünk hozzá alkatrészt. A CVG Shop online webáruház például pont az ilyen esetekre specializálódott.

Hogyha nem szeretnénk vagy nem tehetjük meg, hogy a szervizbe szaladgáljunk a rotációs kapával, akkor mi magunk is felülkerekedhetünk a problémán, teljesen önerőből, a külső segítséget teljesen nélkülözve. A rotációs kapa javítása nem túl bonyolult feladat, miután sikerült diagnosztizálni a hiba okát. Rendelés esetén mindenképp figyeljünk arra, hogy az új alkatrész kompatibilis legyen a kisgéppel, a pontos illeszkedés érdekében.

Címkék: