Panasonic KX-TES824CE a cég jó kommunikációjáért

Kategória: Webáruház

Panasonic KX-TES824CE

Szüksége van egy telefonközpontra professzionális megoldásokkal, megbízható működéssel? A Panasonic KX-TES824CE teljes mértékben alkalmas a cége igényeinek kielégítésére. Ez egy analóg telefonközpont 3 db analóg fővonallal és 8 db hibrid mellékállomással lett ellátva.

A telefonvonalak kezelése mellett, opcionálisan 4 db kaputelefont és kapunyitást kezelhet, természetesen a megfelelő, kompatibilis eszközökkel. A Panasonic KX-TES824CE telefonközponttal analóg vezetékes és vezeték nélküli telefonokat lehet a hálózatba állítani, így a már meglevő készülékeket is használhatja és vehet újabb modelleket. Az egyenletes hívások elosztásának köszönhetően, az elérhetőség folyamatos, esetleges várakozás esetére háttérzene beállítására van lehetőség. Hívásait nyomon követheti a kombinációs táblázat SMDR segítségével, ami egyfajta hívásrészletező.

Kiegészíthető hívásazonosító bővítőkártyával. Webshopunkban megtalálja a Panasonic KX-TES824CE modell, de bátran érdeklődjön a részletekért, mert a hozzáértő munkatársaink szívesen segítek!