Páramentesítővel a kellemes légkörért

Kategória: Webáruház Comments: No comments

Páramentesítő

Kétségkívül rengeteget javít egy épület energiaigényén a polisztirolos szigetelés, nem beszélve a modern, műanyag nyílászárókról. Télen jól tartja a meleget az épület, ezért nem kell annyira fűteni, amivel sok energiát és pénzt takaríthatunk meg.

Viszont a légmentesen lezárt helyiségekben megnőhet a levegő páratartalma. Ilyenkor érdemes a páramentesítő beszerzése mellett dönteni, ami optimalizálja a levegő nedvességtartalmát. Nem mindegy, hogy milyen páramentesítőt rendelünk.

Akárcsak egy klíma esetében, itt is szem előtt kell tartani a teljesítményt. A nagy, nyitott terekhez elég lehet egyetlen nagyteljesítményű berendezés, ami megfelelő méretű tároló tartállyal rendelkezik. Ha a lakás minden pontján magas a páratartalom, akkor tanácsolt, minden helyiségben elhelyezni egy kisebb teljesítményű modellt.

Ezzel a stratégiával garantáltan beállítható a levegő ideális páratartalma. Egy modern páramentesítő üzemeltetése nem von magas költségeket maga után, az energiatakarékos technológiának köszönhetően.

Címkék: