Kategória Pécs

A König Hotel Pécs a város szívében található

Kategória: Pécs

Pécs egy igazán megnyerő város, amelyik kedvezni tud a turistáknak, hiszen számtalan látnivalót biztosít, és olyan hoteleket, ahol nyugodtan meg lehet pihenni. Talán az egyik legkedveltebb a König Hotel Pécs, amelyben hiba nincs. Aki ezt a szállodát nem ismeri, az mindenképp olvassa végig ezt a cikket, hiszen erről a hotelről érdemes minden apró részletet tudni.

A szálloda a város központjában, a kulturális látnivalók szomszédságában épült, és itt várja a vendégeit, azokat, akik mindenképp fel akarják térképezni a várost. A hotel vendégei mindenképp a három csillaggal rendelkező szálloda egyedi szakmai és minőségi szolgáltatásaiban részesülnek. Itt az igények maximálisan kielégülnek, a vendéglátás számos területén.

Olvasd Tovább

A pécsi tó egyedi varázsa

Kategória: Pécs

Pécs egy kifogástalan város, amelyet nem csak a látnivalók tesznek egyedivé, hanem azok a földrajzi elemek, amelyek a városhoz igen közel vannak. Sokan csak azért látogatnak a városba, hogy aztán majd meg tudják nézni a pécsi tó gyönyörű elemeit. A közelben található Orfűi-tavakról tudni kell, hogy ez egy mesterséges tórendszer, amely Pécstől körülbelül 10 kilométerre helyezkedik el, északnyugatra.

A gyönyörű tó a Mecsek északi-lábánál terül el, ezért nem vitás, hogy egy gyönyörű tájat biztosít azoknak, akik itt kempingeznek, piknikeznek vagy épp horgásznak. Ez a körülbelül öt kilométeres tórendszer négy tóból áll. Az egyik legnagyobb az Orfűi-tó, majd ezt követi a Pécsi-tó, a Herman Ottó-tó, és végezetül a Kovácsszénájai-tó.

Olvasd Tovább

A Palatinus Pécs szálloda stílusos

Kategória: Pécs

Pécs kétség kívül egy roppant egyedi város, ahova évente több ezer turista látogat, ezek közül nagyon sok a külföldi és a belföldi érdeklődő is. Pécsen számtalan szállodában meg lehet pihenni, olyanokban is, amelyek egyedi módon biztosítják a pihenést. Sokak kedvence a Palatinus Pécs hotel, melynek ismertebb neve Hotel Palatinus City Center.

Ennek a háromcsillagos hotelnek már évek óta a mottója a “Pihenés századeleji hangulatban”, melyhez mindig is tartják magukat. Természetesen ennek kivitelezése érdekében olyan feltételeket biztosítanak, olyan szolgáltatásokat nyújtanak, amely minden egyes vendégnek maximálisan kedvez.

Sokan nem i...

Olvasd Tovább

Hotel Mediterrán Pécs remek szálloda

Kategória: Pécs

Pécs egy igazán gyönyörű város, amelyet érdemes legalább egyszer jól körbejárni. Természetesen ehhez egy profi szálloda is kell, amelyik a pihenést biztosítani tudja. Sokan ezért is döntenek a méltán híres Hotel Mediterrán Pécs mellett, amelyik magas fokon biztosítja a relaxációt. Lássuk hát közelebbről, hogy ez a neves szálloda pontosan mit is takar.

Tudni kell róla, hogy a három épülettel rendelkező szállodában harminc darab szoba és két apartman garantálja több mint hetven fő részére a relaxáló és kényelmes elhelyezését. A szobák természetesen rendelkeznek televízióval, telefonnal és egyedi, szépen kialakított fürdőszobával vannak felszerelve.

Olvasd Tovább

Pecs Hungary? Egyértelmű célpont a külföldiek számára

Kategória: Pécs

Magyarországnak rengeteg ismert városa van, amelyek közül Budapest, Debrecen és Pécs is kimagaslik. Az utóbbi igen kedves a külföldiek számára, akiket leginkább a történelmi jelleg fog meg. A turisták a böngészőbe beütik a Pecs Hungary kifejezéseket, és máris tudják, hogy ide érdemes ellátogatni. A város hihetetlen történelemmel rendelkezik, és ez mindenki megfog.

A kuriózumok közé tartozik, hogy a város püspökséget Szent István király alapította az első ezredforduló elején, az ország első egyetemét pedig Nagy Lajos király hozta létre 1367-ben. Fontos azt is tudni, hogy a mai napig is itt működik hazánk legnagyobb létszámmal rendelkező egyeteme, hiszen ez közel 34 ezer hallgatóval rendelkezik, mely a budapesti egyetemekkel is fel tudja venni a versenyt.

Olvasd Tovább

A Laterum Hotel Pécsen mindenkit lenyűgöz

Kategória: Pécs

Nem vitás, hogy Pécs egy gyönyörű város, ahova a turisták szívesen látogatnak el. Itt nem csak a magyarországi vendégek fordulnak meg, hanem a külföldiek is. Ilyenkor mindenki egy profi szállodára vágyik. A legbiztosabb megoldás a Laterum Hotel Pécs városában, amelyben semmiképp sem lehet csalódni.

A Laterum Konferencia és Wellness Hotel épülete Dél-Magyarország tudományos és gazdasági központjában található. A négy csillaggal rendelkező hotel szálloda a hazai és nemzetközi konferenciáknak, összejöveteleknek és szimpóziumoknak nagyon sűrűn otthont adó helyen található.

Olvasd Tovább

A Palatinus Hotel Pécs elitnek mondható

Kategória: Pécs

Pécsen számtalan egyedi hotel található, melyeknek egytől egyig az a céljuk, hogy a legkényelmesebb és legrelaxálóbb helyet biztosítsák a vendégek számára. Elit szállodának nevezhető a Palatinus Hotel Pécs városában, mely teljes mértékben egy igazán megnyerő épülettel rendelkezik, ahova a vendégek és a turisták szívesen térnek be.

A 3 csillaggal rendelkező egyedülálló szálloda Pécs történelmi központjában épült fel, a fő bevásárlóutcára néz, ezért a kilátás roppant mozgalmas és élettel teli. A hotel wellnessrészleggel és turisztikai kártyát is tartogat a vendégek számára, amely ingyenes, egyedi relaxáló szolgáltatásokat és temérdek kedvezményt biztosít a vendégek számára.

Olvasd Tovább

A Hotel Hikelet Pécsen igazán varázslatos

Kategória: Pécs

Aki Pécsen jár, az mindenképp ki kell próbáljon egy pazar szállodát. A Hotel Kikelet Pécs egy elragadó szálloda, amelyik kétség kívül egyedi lehetőséget garantál. Egyik nagy előnye a közeli sétálóban rejlik. Ennek a csodálatos városnak az utcáin sétálva világossá válik, hogy miért is nevezik sokan Pécset egy igazi gyöngyszemnek.

A húsz évszázadnyi történelemmel rendelkező város hihetetlen hagyatékot nyújt. Itt fel lehet fedezni a a római kori elődváros nyomati, az ókeresztény nekropoliszt, Magyarország első egyetemét, melyet még Nagy Lajos alapított. Sőt, felfedezésre kerülhet a gyönyörű fallal határolt középkori belváros is.

Olvasd Tovább

A legszebb Pécs hotel meglátogatható

Kategória: Pécs

Mit is garantál Pécs azoknak, akik csak egy pár napra vagy egy hétre látogatják meg a várost. Kétségtelen, hogy rengeteget, de főleg akkor, amikor az ember a legnevesebb Pécs hotel mellett dönt. Természetesen ez a szállod a híres, sokak által elismert Hotel Palatinus City Center. Ennek a szállodának számtalan olyan tulajdonsága van, amit nem lehet kihagyni.

A hotel Pécs történelmi belvárosában helyezkedik el, a város szívében, ezért nagyon közel van a gyönyörű főtérhez. Ezáltal mindig egy lépésre lesznek az egyedi boltok és a divatos üzletek. Természetesen a finomságokat tartogató éttermek is a szomszédságban lesznek. Ez a hotel egy kifogástalan kiindulópont a város felfedezését tekintve. Az épület mindenképp makulátlan és egyedülálló.

Olvasd Tovább

Pécs olcsó szállások tekintetében vonzó

Kategória: Pécs

Nem kell nagy összeget kiadni azért, ha valaki szeretne pár napot eltölteni Pécsett, ami egy nagyon hangulatos város. Pécs olcsó szállások tekintetében a turisták körében igen vonzó hely. Nagyon hangulatos, sok programot tartogató városról van szó, ahová sokan ellátogatnak az év minden szakaszában. Pécs külvárosában kifejezetten olcsón lehet apartmant bérelni. A belvárosban már valamelyest drágábbak a szállások. Mindenképpen előzetesen érdemes foglalni, hiszen csak akkor lehet bebiztosítani előre a helyet az adott dátumra.

Olvasd Tovább

Teljesen felszerelt apartman Pécsett

Kategória: Pécs

Ha Pécsett szeretne eltölteni egy pár napot, akkor érdemes a szállását már hetekkel előbb lefoglalni. Egy apartman Pécs belvárosban és a külvárosban is kedvező árak mellett érhető el. Nagyon sok program és látnivaló várja a vendégeket Pécsett mindenképpen érdemes pár napot eltölteni, hogy valaki igazából meg tudja tapasztalni a hely hangulatát. Egy apartman Pécs bizonyos részein, akár luxus módon felszerelt állapotban is kivehető. Ha nagyobb programsorozatok alatt érkezik a városban, akkor mindenképpen már hónapokkal előbb érdemes foglalni, mivel akkor megtelik a város turistával és nagyon nehéz jó áron minőségi szálláshoz jutni.

Olvasd Tovább

Eladó és kiadó lakás Pécsett

Kategória: Pécs

Ha szeretne ebben a csodás hangulatú városban lakni, akkor mindenképpen ismerje meg azokat a portálokat, ingatlanközvetítő cégeket, amelyek kiadó vagy eladó ingatlanokat kínálnak! Egy belvárosi lakás Pécs területén mindig nagyobb értékkel bír, mintha ugyanazokkal a paraméterekkel rendelkező ingatlant vásárolna meg valahol a külvárosban. Bérelni is drágább a belvárosi részeken. A diákok főként az egyetem környékén keresnek lakhatási lehetőséget. Egy lakás Pécs városában megfelelő lehetőség lehet a befektetők részére is.

Olvasd Tovább

Pécs program tekintetében nagyszerű hely

Kategória: Pécs

Ha Pécsre látogat, akkor biztos lehet abban, hogy nagyszerű programok várják, hiszen a város tele van rendezvényekkel, amelyeket érdemes mindenképpen megnézni, ha már ott vagyunk. Pécs program tekintetében egy olyan célpont, amelyik bővelkedik a koncertek, színházi előadások, gasztronómiai fesztiválok terén. Ezek a programok nagyon sok vendéget vonzanak a városba. Minden korosztály megtalálja a neki való programokat a városban.

Olvasd Tovább

Pécs apartman és hotel kínálata

Kategória: Pécs

Ha turistaként szeretne eltölteni egy pár napot Pécsett, akkor időben gondoskodjon arról, hogy megfelelő szállása is legyen! Ez főleg azokra az esetekre igaz, amikor valamilyen nagyobb programsorozat idején szeretne ellátogatni Baranya megye székhelyére. Pécs apartman és szálloda kínálata nagyon gazdag, így itt megtalálja azokat a lehetőségeket, amelyek segítségével tényleg kikapcsolódhat és nem kell sokat fizetnie azért, hogy komfortos helyen pihenhessen. Egy apartmannak az árát nagyon sok tényező befolyásolja. Ha a belvárosban szeretnénk lakni, akkor többet is kell fizetnünk, mintha a külvárosban béreltünk volna ki egy apartmant. A hotelek esetében már magasabb árakkal kell számolni, hiszen ott a legtöbb esetben teljes ellátást is kapunk, így az is benne van árban.

Olvasd Tovább

Pécs szálloda: az ajánlatok megismerhetőek online

Kategória: Pécs

Belföldön egyre több turista keresi fel Pécsett, ami nagyon sok látnivalóval és programmal várja a kikapcsolódni vágyókat. Pécs szálloda kínálatában olcsóbb, középkategóriás és drága helyek egyaránt találhatóak, amelyek így olcsóbb és drágább áron is igénybe vehetőek. Elsősorban a belvárosi helyek a legdrágábbak, hiszen ott minden egyetlen karnyújtásnyira van és lehet élvezni testközelből a nap minden percében a történelmi hangulatot. Ha a város külsőbb részein szeretne megszállni, akkor ott olcsóbb árak várják. Nézze meg mindenképpen, hogy milyen programok vannak a városban, majd akkor érkezzen a városba, hiszen ilyenkor egy teljesen más arcát ismerheti meg!

Olvasd Tovább

Érdeklik a pécsi szállodák ajánlatai?

Kategória: Pécs

Ha szeretne Pécsett eltölteni pár napot, a magyar mediterrán városban, akkor már időben foglaljon szállást! Kifejezetten délies hangulata van a városnak, ahol a kertben szinte mindenhol megbújik egy fügebokor vagy gránátalma. Nem hiába hazánk egyik legkellemesebb éghajlatú városa, ahol rengeteg látnivaló van. A délszaki hangulatát az építészet is sugározza. Pécsi szállodák egész évben nagy forgalmat tudhatnak magukénak. Rengeteg program van a városban, ami sokakat vonz még külföldről is.

Olvasd Tovább

Pécs látnivalói élményeket tartogatnak

Kategória: Pécs

Mindenkinek, aki szeretne pihenni és nem szándékozik külföldre utazni, annak érdemes Pécsre látogatni, ahol rengeteg a nevezetesség, a látnivalót, amit mindenkinek legalább egyszer meg kell tekinteni. Pécs látnivalói között a dzsámi, a székesegyház fontos helyen szerepel. Aki eljön a városba, annak ezt a két nevezetességet mindenképpen meg kell tekinteni. A Mecsekre is érdemes felmenni, ahol a TV toronyból páratlan kilátás nyílik az egész környékre. Pécs látnivalói esetében a kulturális emlékekről sem szabad megfeledkezni, mint például az ókeresztény sírkamrák.

Olvasd Tovább

Színvonalas, wellness hotel Pécsett

Kategória: Pécs

Ha szeretne ellátogatni hazánk egyik csodás városába, akkor feltétlenül töltsön el pár napot és foglaljon szállást már előre! Wellness hotel Pécs nemcsak a hazai, hanem a külföldi turisták körében is kedvelt, akiknek a legnagyobb része a szomszédból, Horvátországból érkezik. Hazánkban a wellness turizmus nagyon népszerűnek számít. Pécsett is megtalálja ugyanezen színvonalas, kényeztető szolgáltatást, ami az egész család számára kikapcsolódást nyújt. Pécsett rengeteg a látnivaló. A hamarosan újra megnyíló állatkert a gyermekes családoknak is remek program lehet. A város tele van történelmi nevezetességekkel, amelyeket érdemes megtekinteni.

Olvasd Tovább

Belvárosi olcsó szállás Pécs városában

Kategória: Pécs

Szeretné a lehető legjobban megismerni hazánk egyik legszebb városát? Ha igen a válasza, akkor töltsön egy pár napot ebben a városban, amelyik nagyon sok turistát vonz! Számos olcsó szállás Pécs belvárosában is megtalálható, így érdemes megtekinteni az ott található apartmanokat. Hotelszobák közül is választhat, így megtalálhatja ezeket a lehetőségeket is a városban. A legtöbb olcsó szállás Pécs külső részein található, de ott is lehet találni drága helyeket.

Olvasd Tovább

A pécsi látnivalók nagyon érdekesek

Kategória: Pécs

Sokan látogatnak el Pécsre, ami különleges hangulatával a külföldi vendégeket is vonzza. Rengeteg történelmi látnivaló van a városban, amelyeket egyszer mindenkinek érdemes felkeresnie. A pécsi látnivalók a belvárosban helyezkednek el többnyire. Ilyen a dzsámi vagy a székesegyház, ami két olyan színfoltja a városnak, amit szinte mindenki ismer, még az is, aki sohasem volt a városban. A város különleges, mediterrán hangulatával csábítja a turistákat.

Olvasd Tovább