Pulzus csökkentése légzéssel, a szív tehermentesítéséért

Kategória: Szolgáltatás Comments: No comments

pulzus csökkentése légzéssel

A pulzus és a légzés szoros kapcsolatban van egymással. Hiszen minél gyorsabban vesszük a levegőt, úgy lesz egyre magasabb a pulzusszámunk is. De ami még fontosabb, hogy amint lassabban kezdünk lélegezni, úgy a szívünk is egyre kevesebbet dobban, ezáltal óriási tehertől mentesül.

Éppen ezért fontos a pulzus csökkentése légzéssel, hiszen ha már csak 1-2 dobbanással sikerül csökkenteni a pulzusszámot , az évente 1 millió szívveréssel jelent kevesebbet. Ha Ön is szeretné tehermentesíteni a szívét és szívesen megtanulná, hogy miként valósulhat meg a pulzus csökkentése légzéssel, akkor keresse fel a paksiandras.com weboldalt, ahol sok más érdekesség mellett, erről is olvashat!

Sőt, egy érdekfeszítő témákat feszegető könyvet és videókat is találhat, amelyekben szintén szó esik arról, hogy miért fontos a pulzus csökkentése légzéssel és miként érheti ezt el. Valamint, ha kérdései merülnének fel, akkor a weboldal tulajdonosával is felveheti a kapcsolatot, aki további tanácsokkal is ellátja, amennyiben igényt tart rá.